Ympyrä-Pesis 2020 ilmoittautuminen käynnissä nyt! Kokoa porukka ja tule taistelemaan ympyräkaupungin herruudesta!

Ympyrä-Pesis 2020 

Haminan Palloilijat (HP) järjestää yrityksille, yhteisöille ja harrasteporukoille tarkoitetun Ympyrä-Pesis nimeään kantavan Pesäpallon Puulaakiturnauksen La 19.9.2020. Sarjaan voi ilmoittautua kaikki halukkaat työ, -kaveri, ja muut yhteisöt, joita kiinnostaa pesiksen pelaaminen ns. "pilke silmäkulmassa". Tänä vuonna pienempien yritysten osallistuminen on myös mahdollista, sillä joukkueita voi tarvittaessa muodostaa myös useamman yrityksen/yhteisön yhteistyönä. Kasaa pesisjoukkue ja tule mukaan puulaakiturnaukseen taistelemaan ympyräkaupungin herruudesta vuosimallia 2020. Alla oon koottu tietoa tapahtumasta, jos tulee kysyttävää niin ottakaa rohkeasti yhteyttä yhteyshenkilöön. 

- Sarjaan otetaan mukaan enintään 10 joukkuetta ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten pidä kiirettä! Ilmoittautuminen päättyy Sunnuntaina 30.8.2020. HUOM! Kaikki ilmoittautumiset tulee olla "SITOVIA", jos varapaikkoja tulee niin ilmoittautumisjärjestyksessä otetaan mukaan, mikäli poisjääntejä tulee matkan varrella. 

- Pelit pelataan Haminan Vallikentällä hiekkatekonurmella sekä Ruissalon Tekonurmella La 19.9.2020. Ottelut alkavat noin klo 8.30 ja päättyvät klo 18.00.  

- Tavoitteena on pelata ottelut ns. turnaus muotona eli useampi peli samana päivänä. Kaikki osallistuvat joukkueet sijoitetaan kahteen alkulohkoon, jonka jälkeen pelataan yksinkertainen runkosarja lohkojen sisällä. Runkosarjan jälkeen lohkovoittajat suoraan finaaliin ja lohkokakkoset pronssiotteluun. HUOM! Muita sijoitusotteluita ei tulla pelaamaan tämän tapahtuman aikana. 

- Otteluaika on kaikissa otteluissa 3 vuoroparia, turhia tasoittavia vuoroja ei pelata mikäli johtavalla joukkueella on tasoittava sisävuoro. Juoksueron ollessa toiselle joukkueelle +15 juoksua katkaistaan ottelu 2.vuoroparin jälkeen.  

-Ympyrä-Pesiksen yhteyshenkilö laatii otteluja koskevan otteluohjelman viikolla 37 jonka jälkeen se on joukkueille vapaasti luettavissa.  

- HUOM! Pelit pelataan naistenkentällä ja naistenpallolla. Pesäpalloliiton alaisia sarjoja pelaavat lisenssipelaajat eivät voi osallistua sarjaan pelaajina mikäli he ovat pelanneet kaudella 2020 näissä sarjoissa (Superpesis,Ykköspesis,Suomisarja sekä Maakuntasarja). Valmentajina/huoltajina sekä joukkueenjohtajina toki voi osallistua kuka vaan sukupuoleen tai ikään katsomatta. Jos tulee kysyttävää niin tarkemmat ohjeet joukkueen muodostamisesta saat yhteyshenkilöltä. 

- Omat pelivälineet ovat toivottavia - turnauksen järjestäjältä ei ole mahdollista saada avuksi pelivälineitä. Joukkueella on hyvä olla yhtenäinen pelipaita, kaikilla kypärät, räpylät, pesäpallomailat ja omat huoltovälineet (ensiaputarvikkeet) ovat pakolliset. 

- Tapahtuman aikana kioski palvelee Vallikentällä sekä Ruissalossa. 

- Ympyrä-Pesiksen osallistumismaksu on kaudella 2020 = 200€/joukkue. 

- Sisältää (pelit, pelipallot, tuomarit, 3 parhaalle mitalit ja voittajalle pokaalin) 

 

Joukkueiden ilmoittautumiset (Sitovat) sähköpostilla --> Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (kaksi alaviivaa)

- Myös joukkueen nimilista ja valmentajat/taustahenkilöt sekä laskutus osoite, tulee olla mainittuna s-postin yhteydessä. 

- Joukkueessa voi olla Min 9/hlö, Max 15/hlö 

 

TERVETULOA MUKAAN NAUTTIMAAN PESIKSESTÄ JA SEN TARJOAMISTA ONNISTUMISEN HETKISTÄ, KOKEMUKSISTA SEKÄ JOUKKUEEN YHTEISÖLLISYYDESTÄ! 

Ystävällisin pesisterveisin:  

Joni Lappeteläinen 

0414950962 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Haminan Energia
Autotalo Järvi
Itäväylän Bensis
Haminakotka
Haminankaupunki
Roseprint
Kymenlaakson OP
Rakennusliike Heikki Pousi Ky
Kanuuna
Disasfish
Rantalainen
Meira
Haminan Autokorjaamo
Intersport
L Kamu
Viherkuutio
L Fibe
L Lakumesta

KSO
Sinebrychoff
Jloy
Stark
Kaakkois-Suomen LähiTapiola
Stemma
Rakennusliike Kalevi Suntio
Oma Säästöpankki
Kotipizza
Finnmica
Mehilainen
Reimari
L Metsanen
L Ksoy
Liikenne Vuorela
L Steveco
L Kotkabowling
L Muukka

Ota yhteyttä

Marko Hovi
toiminnanjohtaja
044 555 1474
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Sanna Toikka
talous- ja laskutus
040 539 3642
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Emmi Rasa
viestintävastaava
040 829 8107
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimisto

Haminan Palloilijat ry
Kaivokatu 3
49400 Hamina

y-tunnus 0206392-9

Jätä yhteydenotto