• Etusivu
  • Uutiset
  • ”Kaikki ymmärtävät, että elämme sellaisessa tilanteessa mille kukaan ei mitään voi” – Korona-ajan kuulumisia Eteläisen alueen seuroilta

”Kaikki ymmärtävät, että elämme sellaisessa tilanteessa mille kukaan ei mitään voi” – Korona-ajan kuulumisia Eteläisen alueen seuroilta

”Kaikki ymmärtävät, että elämme sellaisessa tilanteessa mille kukaan ei mitään voi” – Korona-ajan kuulumisia Eteläisen alueen seuroilta

Seuroissa on otettu nopeasti käyttöön uusia tapoja pitää yhteyttä joukkueen kesken ja varmistaa harjoittelun sujuvuus parhaalla mahdollisella tavalla poikkeusolojen aikana.

Seuramme noudattaa PPL:n ja valtionhallinnon ohjeistuksia, jonka myötä joukkueharjoittelu on keskeytetty, kunnes rajoitukset lieventyvät. Nuorimmille pidetään etäharjoituksia Skypen kautta, ja ne ovat saaneet suuren suosion nuorten keskuudessa,  kertoo Hyvinkään Tahko ry:n toiminnanjohtaja Antti Yli-Saunamäki.

Tällä viikolla saatiin Pesäpalloliiton päätös, että kesäkuussa pelattavat alueleirit jäävät pelaamatta tai ne ainakin siirtyvät kesäkuulta pois. Myös seuroissa on jouduttu pohtimaan erilaisia vaihtoehtoja, miten kesän pelit, pesiskoulut ja muu seuran toiminta organisoidaan.

Eniten epävarmuutta on tuonut epätietoisuus aikatauluista. Olemme kokoontuneet Teams-palaverien kautta ja pyrkineet valmistautumaan kauteen niin normaalisti kuin mahdollista. Pesiskoulun suhteen olemme päättäneet, että Haminassa se järjestetään vasta elokuussa. Tärkeässä roolissa edustusjoukkueiden osalta on yhteydenpito seuran yhteistyökumppaneihin, jotka mahdollistavat toimintamme, sitten kun se päästään käynnistämään. He ovat onneksi olleet ymmärtäväisiä ja olemme pyrkineet seuran toimesta tarjoamaan tukeamme myös heille, kertoo Marko Hovi Haminan Palloilijoista.

Poikkeuksellisena aikana seuratoiminnan ydin, yhteisöllisyys, joutuu koetukselle.

Seurat ovat keksineet erilaisia varainkeruukampanjoita toimintansa tueksi. Pöytyällä kauppansa tekevät Jokeri 13 -kannatuspaidat, Haminassa hupparit ja kausikortit, Laitilassa erilaiset seuran kannatustuotteet ja Hyvinkäällä kausikortit ja fanituotteet ovat nousseet uuteen arvoon koronakriisin myötä.

Kaikissa seuroissa päällimmäisenä on toive siitä, että kausi saataisiin vietyä läpi, vaikka edes puolittain.

Lue koko uutinen: www.pesis.fi

Kuva: Emmi Rasa

Jaa artikkeli

Yhteystiedot

Marko Hovi
toiminnanjohtaja
044 555 1474
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Sanna Toikka
talous- ja laskutus
040 539 3642
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimisto

Haminan Palloilijat ry
Isoympyräkatu 17
49400 Hamina

y-tunnus 0206392-9

HP muualla verkossa

© © Haminan Palloilijat ry, Jaakko Leislahti Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään