Ympyrä-Pesis huipentaa pesäpallokauden Haminassa

Haminan Palloilijat (HP) järjestää yrityksille, yhteisöille ja harrasteporukoille tarkoitetun Ympyrä-Pesis puulaakiturnauken 2018. Sarjaan voi ilmoittautua kaikki halukkaat työ- ja muut yhteisöt, joita kiinnostaa pesiksen pelaaminen. Tänä vuonna pienempien yritysten osallistuminen on mahdollista, sillä joukkueita voi tarvittaessa muodostaa myös useamman yrityksen/yhteisön yhteistyönä. Kasaa pesisjoukkue ja tule mukaan puulaakisarjaan taistelemaan ympyräkaupungin herruudesta. Alla oon koottu tietoa tapahtumasta, jos tulee kysyttävää niin ottakaa rohkeasti yhteyttä yhteyshenkilöön.

1. Sarjaan otetaan mukaan enintään 6 joukkuetta ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy Pe 31.8.2018 Klo 24.00.

2. Pelit pelataan Haminan Vallikentällä hiekkatekonurmella La 8.9 ja La 15.9.2018. Tavoitteena on pelata ottelut ns. turnaus muotona eli useampi peli samana päivänä. Mikäli joukkuemäärä jää minimiin eli 4 joukkuetta, pelataan ottelut ainoastaan lauantaina 8.9.2018.

3. Kaikki osallistuvat joukkueet sijoitetaan yhteen alkulohkoon, jonka jälkeen pelataan yksinkertainen runkosarja. Runkosarjan jälkeen sijoille 1-2 pelaavat suoraan finaalissa ja runkosarjan 3 sijoittuneelle joukkueelle jaetaan mitallit. Otteluaika on kaikissa otteluissa 3 vuoroparia, turhia tasoittavia vuoroja ei pelata mikäli johtavalla joukkueella on tasoittava sisävuoro. Juoksueron ollessa toiselle joukkueelle +15 juoksua katkaistaan ottelu 2.vuoroparin jälkeen.

4. Ympyrä-Pesiksen yhteyshenkilö laatii otteluja koskevan otteluohjelman - pelipäiviä voidaan tarvittaessa muuttaa osapuolten yhteisellä sopimuksella joko 8.9 tai 15.9 pelipäivinä.

5. Pelit pelataan HUOM! Naistenkentällä ja naistenpallolla. Pesäpalloliiton alaisia sarjoja pelaavat lisenssipelaajat eivät voi osallistua sarjaan pelaajina, mutta poikkeuksena on Naisten/Miesten Maakuntasarjaa pelaavat voivat osallistua. Valmentajina/huoltajina sekä joukkueenjohtajina toki voi osallistua kuka vaan sukupuoleen tai ikään katsomatta. Tarkemmat ohjeet joukkueen muodostamisesta saat yhteyshenkilöltä.

6. Omat pelivälineet ovat toivottavia - turnauksen järjestäjältä ei ole mahdollista saada avuksi pelivälineitä. Joukkueella on hyvä olla yhtenäinen pelipaita, kaikilla kypärät ja omat huoltovälineet (ensiaputarvikkeet) on pakolliset.

7. Ympyrä-Pesiksen osallistumismaksu on 180€/joukkue.

- Sisältää (pelit, pelipallot, tuomarit, 3 parhaalle mitallit ja voittajalle pokaalin)

 

Joukkueiden ilmoittautumiset (Sitovat) sähköpostilla --> Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

- Myös joukkueen nimilista ja valmentajat/taustahenkilöt tulee olla mainittuna s-postin yhteydessä.

- Joukkueessa voi olla Min 9/hlö, Max 14/hlö , 2 pelinjohtajaa sekä 1 huoltaja/joukkueenjohtaja

 

TERVETULOA MUKAAN NAUTTIMAAN PESIKSESTÄ JA SEN TARJOAMISTA ONNISTUMISEN HETKISTÄ, KOKEMUKSISTA SEKÄ JOUKKUEEN YHTEISÖLLISYYDESTÄ!

 

Ystävällisin pesisterveisin:

Joni Lappeteläinen

Haminan Palloilijat ry

Junioripäällikkö

0419450962

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Haminan Energia
Autotalo Järvi
Itäväylän Bensis
Haminakotka
Haminankaupunki
Roseprint
Kymenlaakson OP
Rakennusliike Heikki Pousi Ky
Kanuuna
Disasfish
Rantalainen
Meira
Haminan Autokorjaamo
Intersport
L Kamu

KSO
Sinebrychoff
Jloy
Stark
Kaakkois-Suomen LähiTapiola
Stemma
Rakennusliike Kalevi Suntio
Oma Säästöpankki
Kotipizza
Finnmica
Mehilainen
Reimari
L Metsanen
L Ksoy

Ota yhteyttä

Marko Hovi
toiminnanjohtaja
044 555 1474
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Sanna Toikka
talous- ja laskutus
040 539 3642
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Emmi Rasa
viestintävastaava
040 829 8107
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimisto

Haminan Palloilijat ry
Kaivokatu 3
49400 Hamina

y-tunnus 0206392-9

Jätä yhteydenotto