Tuomarit! Tervetuloa tuomarileirille Haminaan

Tuomarit! Tervetuloa tuomarileirille Haminaan

Monelle nuorelle tuomarille tuomarileiri on kesän kohokohta. Se on tilaisuus nähdä vanhoja kavereita, tavata uusia, kehittyä tuomarina ja saada palautetta. Toisaalta se on tilaisuus saada vastuuta ja selvittää haasteellisia tilanteita. ensi kesänä Haminassa järjestettävälle Naperoleirille tarvitaan alustavasti noin sata tuomaria, jotta pelit saadaan pyörimään ja leiri onnistumaan, sillä eihän pesäpalloa ilman tuomareita voi pelata!

Tuomarileirille osallistuminen on ilmaista. Majoitus, ruokailu ja järjestetty ohjelma eivät maksa mitään. Ainoa pakollinen kulu joka jää tuomarin omalle vastuulle on matka leiripaikalle. Kannattaa ottaa yhteyttä paikalliseen seuraan ja sopia edustaman seuran kanssa kuljetuksista. Kaikilla leirille osallistuvilla joukkueilla on muutenkin tuomarivelvoite, eli velvollisuus tuoda mukanaan yksi tuomari leirille. Tämän vuoksi tuomarin ilmoittautuessa leirille tulee hänen ilmoittaa minkä joukkueen tuomarivelvoitteen hän täyttää.

Tuomarileiriläisiltä odotetaan asiaankuuluvaa käytöstä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Tuomari edustaa leirillä niin itseään kuin koko tuomarileiriä, joten tuomareillakin on omat sääntönsä, joita noudattamalla leiristä tulee kaikille parempi kokemus.

Tuomarileirille tai tarkkailijaksi ilmoittautuminen on avautunut 1.4. osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi

Tervetuloa Naperoleirille 2017 kaikki tuomarit ja tarkkailijat tehdään yhdessä ikumuistoinen pesäpallo leiri haminassa.

Jaa artikkeli

Yhteystiedot

Marko Hovi
toiminnanjohtaja
044 555 1474
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Sanna Toikka
talous- ja laskutus
040 539 3642
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimisto

Haminan Palloilijat ry
Isoympyräkatu 17
49400 Hamina

y-tunnus 0206392-9

HP muualla verkossa

© © Haminan Palloilijat ry, Jaakko Leislahti Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään