Haminan Palloilijat löysi tuttuja nopeita jalkoja — Tuumaustauon tarvinnut Joona Mäkelä jatkaa sittenkin HP:ssä, vaikka toisin jo kerrottiin

Haminan Palloilijat ehti jo tiedottaa, ettei Joona Mäkelä, 22, jatka joukkueessa tulevalla kaudella. Tieto oli ennenaikainen: HP ja Mäkelä sopivat maanantaina vuoden mittaisesta jatkosta.

— Kauden jälkeen olimme Makon (toiminnanjohtaja Marko Hovin) kanssa yhteydessä viikottain. Hän olisi halunnut saada joukkueen nopeasti kasaan, mutta jouduin sanomaan, että mietin vielä. Tänään pääsimme yhteisymmärrykseen. Keskustelimme koko ajan hyvässä hengessä ja Hamina oli ykkösvaihtoehtoni, Mäkelä kertoo.

KPL:n kasvatti aloittaa Haminassa jo kuudennen peräkkäisen kautensa. Hän on tulevan kauden joukkueen 14. ja viimeinen sopimuspelaaja. HP haki viimeiseltä palaseltaan nopeita jalkoja, ja niitä Mäkelältä löytyy.

HP:n pelaajapaketti on valmis, mutta Hovin mukaan lisähankintoja ei ole suljettu pois, jos niitä syystä tai toisesta tarvitaan.

Mäkelän mukaan joukkue vaikuttaa hyvältä.

— Sanoisin, että olemme vähän vahvempia kuin viime kaudella. Imatralta tuli Nino Muuruvirta ja Hyvinkäältäkin tosi hyviä vahvistuksia (Erik Lahti ja Roni Wahl). Näyttäisi siltä, että meillä on hyvä saumat kahden parhaan joukkoon. Oulu on kova, mutta on omasta tekemisestämme kiinni, miten pärjäämme heille.

HP:n valmennustiimin koostumus ratkeaa 15. lokakuuta mennessä. Pelinjohtajana jatkaa Juho Kaikko, kakkospelinjohtaja Simo Vanhalan kanssa keskustelut jatkuvat. HP tarvitsee uuden fysiikkavalmentajan, sillä Arttu Rossi ei jatka Haminassa.

Lue koko uutinen: www.kymensanomat.fi

Kuva: Emmi Rasa Photography

HP etsii enää yhtä pelaajaa, kaksi tulee Hyvinkäältä — Roni Wahl halusi johtavan pelaajan rooliin ja Erik Lahti voittavaan joukkueeseen

Haminan Palloilijoiden ykköspesisjoukkue on yhtä pelaajaa vaille valmis. Lauantaina HP julkaisi Hyvinkäältä saapuvien Roni Wahlin ja Erik Lahden pelaajasopimukset.

Wahl, 26, tulee ulkopelissä takakentälle Nino Muuruvirran kopparipariksi. Sisäpelissä hänelle on luvassa suuri ruutu vaihtolyöjänä.

Wahl on pelannut 166 Superpesiksen runkosarja- ja pudotuspeliottelua vuosina 2012—2019. Edelliset neljä kautta hän on edustanut Hyvinkään Tahkoa. Päättyneellä kaudella hän löi runkosarjan 29 ottelussa 16 juoksua, kärkilyöntiprosentti oli 59,9.

21-vuotias Lahti on etukenttäpelaaja, joka on kahtena edellisenä kautena edustanut Ykköspesiksessä Pöytyää ja Jokioista. Hänellä on vuosilta 2016—17 yhteensä 20 superpesisottelua Tahkosta.

HP:n toiminnanjohtajan Marko Hovin mukaan HP hakee puuttuvaa pelaajaa lähtökohtaisesti Haminan ulkopuolelta. Viime kauden pelaajista Joona MäkeläVille Lantiainen ja Lassi Vuorela eivät jatka joukkueessa.

— Etsimme juoksuvoimaista pelaajaa. Ulkopelillisesti joukkue on jo nyt hyvä, joten ei ole niin suurta väliä, mikä puuttuvan pelaajan ulkopelirooli on. Iälläkään ei ole väliä, mutta nopeutta pitää olla, Hovi sanoo.

HP:llä on ensi kaudeksi 13 sopimusta.

— Lähdemme liikkeelle 14 pelaajalla. Jos näyttää siltä, että tarvitsemme lisää, meillä on mahdollisuus reagoida.

Valmennuspuolella neuvottelut jatkuvat Simo Vanhalan kanssa kakkospelinjohtajan paikasta. Arttu Rossi ei jatka fysiikkavalmentajana. Hovin mukaan valmennustiimi rakentuu lokakuun 15. päivään mennessä.

Valmistautuminen tulevaan kauteen alkaa 2. marraskuuta.

Lue koko uutinen: www.kymensanomat.fi

Kuva: Antti Kaarto

Haminan Palloilijden naisten joukkueen kasaamisessa ei ole turhia viivyvelty — Edellinen kausi päättyi kolme viikkoa sitten ja tulevan kauden joukkue on lähes valmis

Haminan Palloilijoiden naisten ensi kauden joukkue on loppusilausta vaille valmis. Joukkueen kasaamisessa ei ole ainakaan vitkasteltu, kun ensimmäinen sopimus (Saara Suomalainen) julkaistiin viime viikolla. Torstaina HP:n toimistolla käteen annettiin paperi, jossa onkin jo 13 nimeä. Lopullisen ryhmän koko tulee olemaan 16-17 pelaajaa.

Uusimmat päivitykset listaan ovat Emmi SimonenPetra Pakkanen ja Inka Pietilä. Lisäksi Noora Pasi on kaksoisedustuksen turvin käytettävissä Haminassa mahdollisuuksien mukaan.

HP:n toimistolla pyörähtäneistä sopimuspelaajista Emmi Simonen on uusvanha tuttavuus, sillä hänet nähtiin HP:ssa kaudella 2018. Päättyneellä kaudella Simonen pelasi Superpesistä Lappeenrannassa.

— Kun viimeksi olin täällä, niin kaikki toimi seuran puolesta. Sitten on nähnyt tätä Haminan pesisbuumia, sekin houkutteli. Lappeenrannassa tilanne oli aika avoin, niin päädyin tähän, Simonen taustoittaa paluuta lipputankokaupunkiin.

Sarjanousun hoitaneen joukkueen runko jatkaa myös tulevalla kaudella. Nuorta ryhmää täydentävät Simosen ja Pietilän kaltaiset kokeneemmat pelaajat. Toiminnanjohtaja Marko Hovi on tyytyväinen siitä, että joukkueen kasaaminen on hyvin aikataulussa. Tavoitteena on, että lopullinen ryhmä on kasassa lokakuun ensimmäisellä viikolla

Tulevan kauden tavoitetta Hovi ei tarkemmin määrittele ”pöytäkirjaan”, mutta eleistä paistaa läpi luottamus.

— Seuran puolelta emme aseta paineita. Mutta näen, että joukkueella on realistiset mahdollisuudet pelata hyvistä sijoituksista.

HP:n naiset

Pelaajat:

Inka Pietilä

Saara Suomalainen

Emmi Simonen

Petra Pakkanen

Silja Pakkanen

Taru Toikka

Elina Muurman

Anniina Marttila

Sini Satama

Sanni Silander

Tytti Bertling

Riina Hallikainen

Eerika Marttila

Valmennus:

Jussi Toikka

Janne Bertling

Reijo Kauppila

Sopimustilanne 19.9.2019

 

Lue koko uutinen: www.kymensanomat.fi

Kuva: Pekka Kimpanpää

Kapteenit Saara Suomalainen ja Henri Heikkilä jatkavat ensi kaudellakin oranssipaidassa.

Haminan Palloilijoiden joukkue miesten ensi kauden ykköspesikseen alkaa olla paria palaa vaille valmis. Viimeisimpänä, 11:ntenä, nimensä jatkosopimukseen kirjoitti monivuotinen luottopelaaja ja joukkueen kapteeni Henri Heikkilä.

Samaan syssyyn HP kertoi ykköspesikseen nousseen naisten joukkueen ensimmäisestä pelaajasopimuksesta. Vyyhti alkoi purkautua paremmasta päästä, sillä sopimuksen teki 102 juoksua päättyneellä suomensarjakaudella takonut Saara Suomalainen. Suomalainen toimii Heikkilän tapaan joukkueensa kapteenina.

— Miesten joukkueeseen haetaan vielä paria nimeä. Kopparia ja etukentän pelaajaa me vielä kaipaamme, toiminnanjohtaja Marko Hovi sanoi.

— Naisten joukkueen kasaaminenkin on jo pitkällä, vaikka Saaran sopimus onkin vasta päänavaus. Ensi viikolla julkistamme liudan nimiä lisää. Tavoitteena on, että pidämme kaikki entiset ja hankimme ulkopuolelta 2—3 vahvistusta.

Henri Heikkilä on vasta 26-vuotias, mutta seuraava kausi on hänelle jo 12. HP:n edustusjoukkueessa. Pitkän sarjan on katkaissut vain käväisy Kouvolassa kaudella 2012.

— Täällä minä olen aina halunnut pelata, Heikkilä sanoi.

Saara Suomalaiselle jatko Haminassa ei ollut ihan yhtä suoraviivainen ratkaisu kuin Heikkilälle. Superpesiksen kauden 2014 lyöjäkuningatarta (Viinijärvellä) kyseltiin tiettävästi kauden päätteeksi muuallekin.

— Nooo... Ihan selvää oli, että täällä jatketaan. Täällä on todella hyvä tekemisen meininki — katsojamääriä myöten.

Lue koko uutinen: www.kymensanomat.fi

Kuva: Jukka Lehtoranta

Ympyrä-Pesis 2019 otteluohjelma julkaistu!

Otteluaika on kaikissa otteluissa 3 vuoroparia, turhia tasoittavia vuoroja ei pelata mikäli johtavalla joukkueella on tasoittava sisävuoro. Juoksueron ollessa toiselle joukkueelle +15 juoksua katkaistaan ottelu 2.vuoroparin jälkeen. Sisävuoro saa kestää maksimissaan 2 kierrosta ellei paloja ole 3 taululla. Sijoitusottelussa ja mitalipeleissä mikäli 3 vuoroparin jälkeen tilanne on tasan pelataan lisävuoroja niin kauan että voittaja saadaan selville.
 
Tervetuloa seuraamaan otteluita!
 

Lohko A                                                                                                                                       

08.30 - 09.15    Karhukopla - HAVU                                  

10.00 - 10.45    HAVU - Prontec Service                            

11.30 - 12.15    Prontec Service - Karhukopla                  

 

Lohko B                                                                        

09.15 - 10.00    Vetoryhmä - Oiltanking                              

10.45 - 11.30    Oiltanking - KPL Harraste                           

12.15 - 13.00    KPL Harraste - Vetoryhmä                     

 

Sijoitusottelut                                        

13.30 - 14.15    Sijat 5-6    (A3 - B3)                                      

14.15 - 15.00    Välierä 1   (A1 - B2)                                      

15.00 - 15.45    Välierä 2   (B1 - A2)                                      

16.00 - 16.45    Pronssiottelu (Välierien hävinneet)          

16.45 - 17.30    Loppuottelu (Välierien voittajat)          
 
             

HP:n ikoniosastolta Ville Aalto lopettaa, mutta Juha Toikka jatkaa ja Juha Leskinen tekee yllätyspaluun — Seura julkisti viisi sopimusta ja viisi varmaa lähtijää

Haminan Palloilijoiden miesten ensi kauden ykköspesisjoukkue muotoutuu vauhdilla. HP kertoi perjantaina peräti viidestä uudesta pelaajasopimuksesta.

Päättyneen kauden pelaajista Juha Toikka ja Tuisku Tuovinen jatkavat oranssipaidoissa. Imatran Pallo-Veikkojen superpesisjoukkueesta saapuu kaudet 2016—2019 Superia pelannut Nino Muuruvirta, 22. KPL:n junioreissa C-poikien SM-kultaa voittanut ja HP:n kakkosjoukkueessa pelannut Elias Lahti nostetaan miesten edustusjoukkueeseen.

Ehkä suurin uutispommi oli kuitenkin jokerilyöjä Juha ”Lese” Leskisen, 29, paluu kentille kahden välivuoden jälkeen.

Leskisen lyömien juoksujen määrät lähivuosilta ovat komeaa katsottavaa. HP:n nousukaudella 2017 hän löi 18 ottelussa 45 juoksua.

Sitä edeltäneiden neljän kauden aikana juoksuja lähti Leskisen mailasta 32 (2016), 60 (2015), 50 (2014) ja 62 (2013).

Mahlamäen ja HP:n tiet eroavat. Viime kauden miehistöstä myöskään Veeti LankinenVille Harju ja Isto Kauppinen eivät jatka seurassa.

Pitkäaikainen haminalaispelaaja Ville Aalto on päättänyt lopettaa pelit.

— Kysyimme häntä vielä mukaan, mutta Ville halusi päättää pitkän ja hienon uransa, Hovi sanoo.

Juha Toikalle, 32, jatkopäätös oli helppo. Viime kauden hän aloitti Kiteen superpesisjoukkueessa, mutta purki sopimuksensa keskikesällä ja palasi kasvattajaseuraansa.

Viime kauden joukkueen pelaajista neuvottelut jatkuvat Ville LantiaisenLassi VuorelanJoona Mäkelän ja Henri Heikkilän kanssa. Hovi yhtyy Toikan arvioon siitä, että 1—2 pelimiestä haetaan vielä muualta.

— IPV:ssä etenijäjokerina pelannutta Muuruvirtaa sovitellaan koppariksi, toinen sinne vielä tarvitaan. Ja yksi etukenttäpelaaja, onko hän sitten Lantiainen vai joku muu. Jokeriosastolla mennään tulevalla kaudella yhdellä mörssärillä, Hovi viittaa Leskiseen.

HP:llä on kasassa 10 pelaajasopimusta. Jo aiemmin on julkistettu Matias HangasmaanLauri AitalanOtso MäkelänVerneri Tauraman ja Jere Heikkilän jatkavan seurassa.

Pelinjohtajana jatkaa Juho Kaikko. Valmennustiimin kanssa palaveerataan ensi viikolla, jolloin apuvalmentajien jatkot alkavat hahmottua.

Lue koko uutinen: www.kymensanomat.fi

Kuva: Antti Kaarto

Nyt se on varmaa: HP:n naisjoukkue nousee Ykköspesikseen: ”Joukkueessa on huikeita pelaajia”

HP:n naisten uskomaton kausi suomensarjassa sai arvoisensa päätöksen sunnuntaina Raumalla. Joukkue eteni läpi kauden voitosta voittoon, eikä hävinnyt yhden yhtä ottelua - voitettuja pelejä kertyi uskomattomasti yhteensä 22.

Nousukarsintaottelun toisessa kohtaamisessa Rauman Fera taipui luvuin 1—2s (12—2, 4—10, 2—3).

Joukkueessa on huikeita pelaajia, ei voi muuta sanoa. — Jussi Toikka

— Joukkueessa on tällä hetkellä todella hienot tunnelmat. Täällä on pelaajia, jotka ovat pitkään pelanneet ja harjoitelleet yhdessä. Olen sanonut joukkueelle läpi kauden, että koko ajan pitää mennä eteenpäin ja uskoa omaan tekemiseen. Sillä reseptillä olemme menneet, pelinjohtaja Jussi Toikka tunnelmoi.

HP:n kauden viimeinen ottelu ei ollut ylikävely. Rauma niittasi pelin ensimmäisen jakson selvästi itselleen lukemin 12—2. Oranssipaitojen lyönti ei käynyt hyvällä syönnillä, mutta kotijoukkue sen sijaan laittoi hihansa heilumaan lyömällä omalla sisäpelivuorollaan heti kahdeksan juoksua. Haminan jakson kaksi juoksua onnistui lyömään jokeri Saara Suomalainen.

— Sisäpelissä lyönnit taas vähän jännittivät aluksi. Rauma löi todella hyviä lyöntejä ja ensimmäisen jakson tappio johtui heidän hyvyydestään, Toikka kertoi.

Toinen jakso oli vuorostaan HP:n hallintaa sen päättyessä numeroin 4—10. Ottelussa yhteensä kuusi juoksua lyönyt ja kolme tuonut Inka Pietilä äityi mailan varressa huippuvireeseen.

— Pietilä löi täydellisiä lyöntejä. Ulkopeliin olisi voinut laittaa ihan kenet tahansa ottamaan palloja kiinni, eikä olisi onnistunut, Toikka hehkutti.

Ottelun supervuoro tarjosi vielä dramaattisia hetkiä, eikä pisteitä jaettu ilmaiseksi. Rauman Tiina Andreasen ja Julia Valtanen onnistuivat heti lyömään vuoron tilanteeseen 2—0, mutta HP nousi vielä tästäkin. Pietilä ja Suomalainen pystyivät tuomaan trillerin tasoihin, mutta voitonjuhlat aloitti lopulta Noora Pasin sensaatiomainen läpilyönti.

Lue koko uutinen: www.kymensanomat.fi

Kuva: Antti Kaarto

HP täydensi nyt koppariosastoaan: Ville Harju ja Lassi Vuorela vaihtavat oranssiin.

Haminan Palloilijoiden joukkue ensi kauden Ykköspesikseen alkaa olla kohta valmiina. Viimeisimpinä nimensä HP:n sopimuspapereihin ovat kirjoittaneet Ville Harju ja Lassi Vuorela.

Harju, 25, tulee Haminaan Pöytyän ykköspesisjoukkueesta, jossa hän löi viime kaudella 2+26 juoksua. Superpesistä Harju on pelannut kasvattajaseuransa Hyvinkään Tahkon riveissä sadan ottelun verran. Hänen ulkopelipaikkansa on kopparin tontilla, sisällä roolina on kotiuttaja.

Myös Lassi Vuorelan luontaisin ulkopelipaikka on takakentällä. Pyhtäällä 24 vuotta sitten syntynyt mies on tosin ehtinyt pelata lähes kaikissa ulkokentän rooleissa — juniorina pitkään lukkarinakin. Enimmät junioripelinsä hän pelasi Kouvolassa, mutta edusti ”ihan naperona” parin kauden ajan HP:takin.

Viimeisimmät kolme kautta Vuorela on pelannut Puijon Pesiksessä. Hän oli päättyneellä kaudella ykköspesisjoukkueensa runkopelaajia ja ehti lyödä 26 juoksuakin, vaikka joutui jättämään heinäkuussa seitsemän runkosarjaottelua väliin karmean näköisen loukkaantumisen vuoksi.

HP:lla on nyt koossa jo 11 pelaajasopimusta. Muut yhdeksän ovat ovat Mikko Mahlamäki, Matias Hangasmaa, Henri Heikkilä, Otso Mäkelä, Joona Mäkelä, Ville Lantiainen, Lauri Aitala, Verneri Taurama ja Jere Heikkilä.

 

Lue koko uutinen → www.kymensanomat.fi

Kuva: Ilpo Lommi

HP laittoi etukentän kuntoon: Ville Lantiainen tulee Haminaan Imatralta, Lauri Aitala palaa puolittaiselta välivuodelta

Ville Lantiainen ja Lauri Aitala ovat Haminan Palloilijoiden tuoreimmat sopimuspelaajat ensi kauden Ykköspesikseen.

Juvalta kotoisin oleva Lantiainen, 25, on pelannut pitkään Imatran Pallo-Veikoissa. Hän pelasi Imatralla Ykköspesistä kaudet 2012—16 ja Superpesistä kaudet 2017—18.

KPL-taustainen Aitala, 26, on tuttu HP:n riveistä jo aiemmilta kausilta. Hän pelasi Haminassa ykkösvahtina kaudet 2016—2017 ja piipahti lainalla Kouvolasta jo vuotta aiemminkin.

— Molemmat ovat etukenttäpelaajia, joten nyt on etukenttä kunnossa. Muutama palanen joukkueesta puuttuu vielä, mutta kokoaminen näyttää hyvältä, HP:n toiminnanjohtaja Marko Hovi sanoo.

 Lue lisää --> www.kymensanomat.fi

Kuva: Mika Strandén

 

Ykköskotiuttajan rooli veti Mikko Mahlamäen sarjaporrasta alemmas Haminaan — ”Haluan olla mukana auttamassa HP:n superiin”

Haminan Palloilijat saa ensi kauden Ykköspesikseen kovan vahvistuksen. Päättyneellä kaudella Hyvinkään Tahkossa 54 juoksua jokerina lyönyt Mikko Mahlamäki valitsi HP:n, vaikka hänen mukaansa tarjouksia tuli myös pääsarjasta.

— Hamina tarjosi ykköskotiuttajan roolin ja hyvän haasteen. HP haluaa nousta takaisin Superpesikseen, ja se oli minulle tärkeä asia. HP:llä yleisömäärät ovat hyvät. Joukkue kuuluu superiin ja haluan olla auttamassa heitä sinne. HP kasaa hyvää nippua, Mahlamäki kommentoi.

— Viikonloppuna on tarkoitus julkaista lisää sopimuksia, HP:n toiminnanjohtaja Marko Hovi kertoo ja sanoo sopimusten määräksi ”kaksi tai kolme”.

Mahlamäki, 31, on Koskenkorvan Urheilijoiden kasvatti. Ykköspesisura alkoi Ylistaron Kilpa-Veljissä ja jatkui Seinäjoen Maila-Jusseissa ja JymyJussien kakkosjoukkueessa.

Superia hän pelasi kasvattajaseurassaan Kossussa kaudet 2014—16 ja viime kaudella Hyvinkään Tahkossa. Hänellä on kummastakin sarjasta reilun sadan ottelun kokemus.

Päättyneen kauden runkosarjassa hän löi 3+47 juoksua ja SM-hallisarjassa neljä. Hän pitää kauttaan ”ihan kohtuullisena”.

 Lue koko uutinen --> www.kymensanomat.fi

Kuva: AOP/ Juha Tamminen

 

Heikkilä ja Mäkelät jatkavat HP:ssa — ensi viikolla tulee kova lyöjäjokeri?

Haminan Palloilijoissa ei olla jääty suremaan superpesispaikan menetystä. Alkuviikosta HP kertoi lukkari Matias Hangasmaan jatkosopimuksesta, ja nyt ovat nimensä sopimuspapereihin raapustaneet myös runkopelaajat Henri HeikkiläOtso Mäkelä ja Joona Mäkelä.

— Nämä kaverit olivat luottopelaajia jo hienolla ykköspesiskaudella 2017 ja nyt he ovat nähneet ja kokeneen Superpesiksenkin. He ovat kaikki kovia pelimanneja ensi kaudella ykkösessä, HP:n joukkuetta kokoava toiminnanjohtaja Marko Hovi sanoo.

— Ensi viikolla voimme toivottavasti kertoa uudesta lyöjäjokerista. Jos se siirto saadaan maaliin asti, meillä on ensi kaudella sarjan paras lukkari (Hangasmaa) ja sarjan paras kotiuttaja, Hovi sanoo.

 Tutun kolmikon lisäksi HP on tehnyt edustusjoukkuesopimuksen 17-vuotiaan oman kasvatin Jere Heikkilän (ei sukua Henrille) kanssa. Hän on pelannut tällä kaudella Kouvolassa B-poikien SM-sarjaa. KPL pelaa sarjan finaalissa Seinäjokea vastaan.

Lue koko juttu --> www.kymensanomat.fi

Kuva: Jukka Lehtoranta

 

Hangasmaa jatkaa HP:n lukkarina – "Muutoksia tulee paljon, mutta näyttää ihan hyvältä"

Superpesiksestä pudonnut Haminan Palloilijat on saanut uuden joukkueen kokoamisen käyntiin. Ensimmäisinä jatkosopimuksen ovat allekirjoittaneet lukkari Matias Hangasmaa ja 17-vuotias linjapelaaja-etenijä Verneri Taurama.

– Matiaksen jatko on meille valtavan tärkeä asia. Hän on ensi kaudella Ykköspesiksen paras lukkari, HP:n toiminnanjohtaja Marko Hovi sanoo.

– Verneri taas on lahjakas oma juniori, jolla on paljon hyviä pesäpallovuosia edessä. Omista kasvateista kannattaa pitää kiinni.

Hovi lupaa, että HP kertoo pian lisää sopimusuutisia.

– Viikko sitten näytti vähän huolestuttavalta, mutta iloksemme olemme voineet todeta, että kyllä Haminaan yhä on tulijoita. Tämä alkaa näyttää ihan hyvältä.

 Lue lisää --> www.kymensanomat.fi

 Kuva: Kimmo Seppälä

 

 

 

 

Maasotakoulu vei Ympyrä-Pesis 2018 herruuden

Viime viikonloppuna vallikentällä käydyssä pesäpallon puulaakiturnauksessa korkeimmalle korokkeelle nousi Maasotakoulu joka näin ollen kruunattiin Ympyrä-Pesis 2018 mestariksi. Hopeamitallit matkasivat Sulzerin nimiin ja pronssille ylsi Prontec Service. 

Turnaukselle oli jälleen tilausta muutaman vuoden tauon jälkeen. Sää oli aurinkoinen, ottelut tasaisia ja vanhoa pelimiehiä näkyi kentän laidalla niin pelihommissa kuin katsomossa. Toivottavasti tuleville vuosille joukkuemäärä on kasvussa, tänä vuonna mukaan oli ilmoittautunut 5 joukkuetta. Kiitos vielä kaikille joukkueille mukana olosta! 

Kuva: Prontec Service

Tulokset (Ympyrä-Pesis 2018)

Pasi Trans - Oiltanking 7-1
Prontec Service - Sulzer 2-4
Maasotakoulu - Oiltanking 4-3
Pasi Trans - Prontec Service 4-5
Sulzer - Maasotakoulu 3-3
Oiltanking - Prontec Service 3-4
Maasotakoulu - Pasi Trans 3-1
Sulzer - Oiltanking 1-0
Prontec Service - Maasotakoulu 1-3
Pasi Trans - Sulzer 3-2

Loppusijoitukset

Kultaa - Maasotakoulu

Hopeaa - Sulzer

Pronssia - Prontec Service

Neljäs - Pasi Trans

Viides - Oiltanking

 

Juniori-HP menestys oli aluesarjoissa kaudella 2018 kiitettävällä tasolla

Kausi 2018 oli Juniori-HP:n osalta varsin mallikas voidaan sanoa, kun valtakunnallisilla leireillä saalistimme kaksi kappaletta Sm-Hopeamitallia (E-Tytöt/C-Tytöt), sekä 2 kertaa sijoitus oli myös 10 parhaan joukossa, kun D-Tytöt olivat suurleirillä yhdeksäs ja D-Pojat samalla leirillä kymmenes. Pienimmissä junioreissa myös otettiin askeleita parempaan suntaan tulevaisuuden osalta voidaan sanoa vielä että hyvältä näyttää ja työ jatkuu.

Haminan Palloilijat (HP) osallistui myös tällä kaudella aluesarjoihin niin Etelän-aluesarjaan kun Savo-Karjalan aluesarjaan joista menestystä tuli ympyräkaupunkiin oikein toden teolla eri juniori ikäluokassa. Alla on listattu kaikki mitallistit. HP onnittelee kaikkia joukkueita hienosta saavutuksesta sekä iso käsi myös taustavoimille!

Kuva: Outi Koivikko 

 

E-Tytöt(Kilpasarja) ottivat kaksoisvoiton Etelän-alueen aluesarjassa. HP/mustat Kultaa ja HP/oranssit Hopeaa.

https://www.pesistulospalvelu.tuloksia.fi/ottelut/110/1060/5802

D-Pojat (Kilpasarja) taistelivat Savo-Karjalan aluesarjassa itselleensä Hopeamitallit. 

https://www.pesistulospalvelu.tuloksia.fi/ottelut/111/927

D-Pojat (Pelisarja) taistelee vielä Etelän-alueen mestaruudesta tulevana viikonloppuna Tampereella.

https://www.pesistulospalvelu.tuloksia.fi/ottelut/110/888/5814

D-Tytöt (Kilpasarja) voitti Savo-Karjala aluesarjan Kultaa voittamalla finaalissa Joensuun Mailan jaksoin 2-0.

https://www.pesistulospalvelu.tuloksia.fi/ottelut/111/929

 

Ympyrä-Pesis 2018 - Kuka vie puulakimestaruuden Vallikentällä!?

Tulevana lauantaina 8.9.2018 mitellään ympyräkaupungissa puulakipesiksen paremmuudesta legendaarisella Vallikentällä. Mukaan on tänä vuonna ilmoittautunut 5 joukkuetta taistelemaan Ympyrä-Pesiksen mestaruudesta. Alla oon koottu informaatiota koskien turnauksen otteluohjelmaa sekä pelisääntöjä. Ottelut alkavat lauantaina klo 8.30 ja jatkuvat aina klo 17.30 saakka. Tervetuloa kaikki sankoin joukoin seuraamaan kuka joukueista yltää kauden 2018 Ympyrä-Pesiksen korkeimmalle korokkeelle.

- Pelit pelataan Haminan Vallikentällä hiekkatekonurmella La 8.9.2018 Tavoitteena on pelata ottelut ns. turnaus muotona eli useampi peli samana päivänä. 

- Kaikki osallistuvat joukkueet sijoitetaan yhteen alkulohkoon, jonka jälkeen pelataan yksinkertainen runkosarja. Runkosarjan jälkeen sijoille 1-3 joukkueelle jaetaan mitallit ja voittajalle pokaali. Otteluaika on kaikissa otteluissa 3 vuoroparia, turhia tasoittavia vuoroja ei pelata mikäli johtavalla joukkueella on tasoittava sisävuoro. Juoksueron ollessa toiselle joukkueelle +15 juoksua katkaistaan ottelu 2.vuoroparin jälkeen.

- Pelit pelataan HUOM! Naistenkentällä ja naistenpallolla. Pesäpalloliiton alaisia sarjoja pelaavat lisenssipelaajat eivät voi osallistua sarjaan pelaajina, mutta poikkeuksena on Naisten/Miesten Maakuntasarjaa pelaavat voivat osallistua. Valmentajina/huoltajina sekä joukkueenjohtajina toki voi osallistua kuka vaan.

- Omat pelivälineet ovat toivottavia - turnauksen järjestäjältä ei ole mahdollista saada avuksi pelivälineitä. Joukkueella on hyvä olla yhtenäinen pelipaita, kaikilla kypärät ja omat huoltovälineet (ensiaputarvikkeet) on pakolliset.

TERVETULOA MUKAAN NAUTTIMAAN PESIKSESTÄ JA SEN TARJOAMISTA ONNISTUMISEN HETKISTÄ, KOKEMUKSISTA SEKÄ JOUKKUEEN YHTEISÖLLISYYDESTÄ!

Ympyrä-Pesis 2018 ilmoittautuneet joukkueet:

ProntecService
Pasi Trans
Oiltanking
Sulzer
Maasotakoulu
 
Otteluohjelma:
 
8.30 Pasi Trans - Oiltanking
9.30 ProntecService - Sulzer
10.30 Maasotakoulu - Oiltanking
11.30 Pasi Trans - ProntecService
12.30 Sulzer - Maasotakoulu
13.30 Oiltanking - ProntecService
14.30 Maasotakoulu - Pasi Trans
15.30 Sulzer - Oiltanking
16.30 ProntecService - Maasotakoulu
17.30 Pasi Trans - Sulzer

Janne Leppälä HP:n oranssipaitaan

Janne Leppälä 31v pukee ensi kaudella oranssipaitojen peliliivin ylleensä, sopimus on mallia 1+1.

- Leppälä on meille erittäin kova vahvistus, HP:n toiminnanjohtaja Marko Hovi sanoi.

- Etukenttä on nyt hyvässä hoidossa, kun meillä on siihen kaksi uutta, hyvää pelaajaa.

Lue Lisää Aiheesta --> www.kymensanomat.fi

 

Haminan Palloilijat | Superpesis 2018

Aalto Ville 2018

Hangasmaa Matias 2018 + 2019 

Heikkilä Henri 2018 + optio 2019

Hämäläinen Valtteri 2018 + optio 2019

Kaartokallio Lauri 2018 + optio 2019

Lehikoinen Joni 2018

Leppälä Janne 2018 + optio 2019

Löppönen Santeri 2018 + 2019

Mäkelä Otso 2018 + optio 2019

Taurama Verneri 2018 + 2019

Toikka Juha 2018 + optio 2019

Toikka Jyri 2018

Vanhala Simo 2018 

 

Pelinjohtaja: Petri Pulliainen 2018

Fysiikka/Lukkarivalmentaja: Vesa Kaukiainen 2018

Joukkueenjohtaja: Markku Uuttu 2018

Huoltaja: Veli-Matti Hyönä 2018

Pappilansalmen tytöille pesäpallon Koululiikuntaliiton Hopeaa 2017

Tyttöjen yläkoulun pesismestaruudesta taisteltiin keskiviikkona 20.9.2017 Raumalla jossa Haminalaisia edusti Pappilansalmen tyttöjoukkue.

HP:n D-tytöistä ja C-tytöistä koostuva joukkue pelasi hienon päivän voittaen Rauman 2-1, Muhoksen 1-0 sekä kirvelevä tappio Seinäjoelle 2-1 tiesi sitä että tyttöjen kaulaan ripustettiin lopulta hopeamitallit. Koululiikuntaliiton ( KLL ) pesismestaruuden vei nimiinsä järjestävä joukkue Raumanmeren yläaste. 

 

 

 

 

Pulliainen jatkaa HP:n pelinjohtajana - entinen lukkaritähti palaa valmennustehtäviin

Pelinjohtaja Petri Pulliainen (vasemmalla) ja kunto- ja lukkarivalmentaja Vesa Kaukiainen tekivät HP:n kanssa yksivuotiset sopimukset. Kuva: Kimmo Seppälä

Petri Pulliainen jatkaa Haminan Palloilijoiden pelinjohtajana. Superpesikseen noussut HP on solminut imatralaisen Pulliaisen kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen.

- Kyllä meillä yhteinen tahtotila oli jo pitkään, mutta työasioiden järjestely Imatralla otti oman aikansa. Virkavapaa kesän ajaksi varmistui viime viikolla - siitä iso kiitos työnantajalle (Stora Enso), Pulliainen sanoi.

Pulliainen on koko ajan ollut hyvin kartalla HP:n ensi kauden joukkueen suhteen. Tasoero Superpesiksen ja Ykköspesiksen välillä on selvä, mutta pelinjohtaja uskoo HP:n selviytyvän kunnialla.

- Ei meitä varmaan sarjan kärkisijoille etukäteisarvioissa rankata, mutta sieltä on hyvä ponnistaa. Imatra näytti tällä kaudella hyvää esimerkkiä.

Uuden kuntovalmentajan nimen seura jo kertoi - ja se on haminalaisille pesäpallon seuraajille hyvin tuttu: Vesa Kaukiainen.

48-vuotias kotkalainen liikunnanopettaja ja kuntokeskusyrittäjä pelasi HP:n lukkarina Superpesistä kuuden kauden ajan 1996—2001. Kaikkiaan Kaukiaisella on tilillään pyöreät 400 pääsarjaottelua - HP:n lisäksi Jyväskylän Kirin, Imatran, Kuopion ja Kiteen riveissä.

Kaukiainen vastaa HP:ssä kuntopuolen lisäksi lukkarivalmennuksesta.

- Tämä on iso ja mielenkiintoinen haaste, erilainen kuin aikanaan pelaajana. Tämä liippaa läheltä minun muita juttujani ja olen innoissani. Uskon, että minulla on paljon annettavaa, Kaukiainen sanoi.

Lue Lisää Aiheesta --> www.kymensanomat.fi

 

Haminan Palloilijat | Superpesis 2018

Aalto Ville 2018

Hangasmaa Matias 2018 + 2019 

Heikkilä Henri 2018 + optio 2019

Hämäläinen Valtteri 2018 + optio 2019

Kaartokallio Lauri 2018 + optio 2019

Lehikoinen Joni 2018

Löppönen Santeri 2018 + 2019

Mäkelä Otso 2018 + optio 2019

Taurama Verneri 2018 + 2019

Toikka Juha 2018 + optio 2019

Toikka Jyri 2018

Vanhala Simo 2018 

 

Pelinjohtaja: Petri Pulliainen 2018

Fysiikka/Lukkarivalmentaja: Vesa Kaukiainen 2018

HP Valojen Yössä Perjantaina 15.9.2017

Haminan Palloilijat (HP) on mukana Hamina Bastionissa järjestettävässä Valojen Yö tapahtumassa.

HP:lla on oma myyntipiste Bastionissa Klo 17-22 välisenä aikana, jossa myytävänä on seuraavia tuotteita!

- Makkaraa, lettuja, kahvia, virvoitusjuomia, yms.

- Lisäksi kesän Naperoleiri tuotteita -alennetuin hinnoin!

 

Valojen Yö 2017 Facebookissa --> https://www.facebook.com/events/1907184266166389/

Valojen Yö 2017 Ohjelma --> http://www.hamina.fi/fi/Asukkaat/Kulttuuri/Valojen%20y%C3%B6%202017/

 

Haminan Palloilijat toivottaa hyvää Valojen Yötä 2017 ja tervetuloa meidän moikkaamaan myyntipisteelle!

 

Joukkueen kapteeni Henri Heikkilä: HP on valmis superpesikseen

Haminan Palloilijain viime kauden kapteeni Henri Heikkilä odottaa luottavaisena ensi kautta, jolloin HP vuosien odotuksen jälkeen pelaa jälleen maan korkeimmalla sarjatasolla superpesistä.

– Joukkueessamme on hyvä runko ja kun saamme siihen vielä kokeneen superin pelaajan, olemme valmiita  ensi kauteen, uskoo Heikkilä.

Viime kauden menestys taisi yllättää monet pesäpalloilun ystävät Haminassa. HP kärsi alkukaudesta muutaman tappion, pelaajia oli toipilaina eikä pelit natsanneet toivotusti. Siilinjärven Pesis eteni kuin juna ja ero haminalaisiin oli parhaimmillaan toistakymmentä pistettä.

-Joukkueemme materiaalin leveys oli lopulta pieni yllätys. Pelimme ei notkahtanut kauden aikana kertaakaan, vaan keskittymällä jokaiseen peliin kerrallaan pystyimme pitämään tasomme.

- Kun teimme myös voimaharjoitteita ja spurtteja myös kauden aikana, meillä riitti paukkuja loppuun saakka.

Heikkilä arvelee, että Siilinjärven ongelmaksi nousi joukkueen epätasaisuus. Muutaman huippupelaajan varaan ei koko kauden menestystä voi rakentaa.

Henri Heikkilä oli haminalaisen pesäpalloilun kenties suurin lupaus jo viisi vuotta sitten, kun hän siirtyi Kouvolan Pallonlyöjien riveihin. Loikka superiin oli silloin ehkä liian kova. KPL:n pelinjohtaja ei luottanut nuoreen haminalaiseen, sisävuoroissa Heikkilä saatettiin ohittaa kokonaan eikä mailaa tarvinnut ottaa käteen lainkaan.

– Oli se pettymys. Halusin kehittyä monipuolisesti pesäpalloilijana, mutta se oli vaikeaa. Pelinjohtajan luotto puuttui, toki voimatasoni ei ollut vielä superin vaatimalla tasolla.

 

Lue koko artikkeli Paikallislehti Reimarin kotisivuilta ->

http://www.reimari.fi/2017/09/12/joukkueen-kapteeni-henri-heikkila-hp-on-valmis-superpesikseen/

 

Matias Hangasmaa HP:n lukkariksi - ”Puli tietää kyllä missä mennään”

Matias Hangasmaa kirjoitti nimensä HP:n kaksivuotiseen sopimuspaperiin. Kuva: Marko Hovi
 
Haminan Palloilijat on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta ensi kauden superpesisjoukkueeseensa. Oranssiin paitaan pukeutuvat uudella sarjatasolla 23-vuotias lukkari Matias Hangasmaa ja vasta 18-vuotias etukenttäpelaaja Joni Lehikoinen.
 
Sekä Hangasmaa että Lehikoinen pelasivat päättyneellä kaudella Ykköspesiksestä pudonneen Jyväskylän Lohen riveissä. Molemmat asuvat kuitenkin Joensuussa, sillä Hangasmaa opiskelee siellä ja Lehikoinen on Joensuun Mailan sopimuspelaajia. Hän pelasi kesän Jyväskylässä lainasopimuksella.
 
Hangasmaan, 23, kanssa HP teki kahden vuoden sopimuksen. Lehikoinen pelaa Haminassa lainapapereilla, mutta on koko kauden HP:n käytettävissä.
 
Lue Lisää --> www.kymensanomat.fi
 
Haminan Palloilijat | Superpesis 2018
 
Aalto Ville 2018
Hangasmaa Matias 2018 + 2019 
Heikkilä Henri 2018 + optio 2019
Hämäläinen Valtteri 2018 + optio 2019
Kaartokallio Lauri 2018 + optio 2019
Lehikoinen Joni 2018
Löppönen Santeri 2018 + 2019
Mäkelä Otso 2018 + optio 2019
Taurama Verneri 2018 + 2019
Toikka Juha 2018 + optio 2019
Vanhala Simo 2018 
 

Haetaan junioripäällikköä pesäpallon erikoisseuraan

Haminan Palloilijat (HP) hakee kasvavan junioritoimintansa ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi kokopäivätoimista (erikseen sovittavin ehdoin osapäivätoimista) junioripäällikköä. Sopimuskausi alkaa tammikuussa 2017 ja työsopimuksen pituus on alkuvaiheessa 1+1 vuotta.

Tulevalta junioripäälliköltä odotetaan mm. vahvaa, pitkäjänteistä sitoutumista työhön, hyviä sosiaalisia taitoja sekä ainakin jossain määrin laji- ja seuratoimintakokemusta. Tehtävänhoitoon tulee kuulumaan mm. seuraavia osakokonaisuuksia:

– junioritoiminnan ylläpito ja kokonaisvaltainen kehittäminen (ml. dokumentointi)

– juniorivalmentajapoolin rakentaminen

– yksittäisten juniorijoukkueiden valmennuksen tukeminen

– laaja-alainen verkostoituminen juniorien vanhempien kanssa

– osallistuminen koulumaailman pesäpallotoiminnan ylläpitoon ja kehittämiseen

– osallistuminen seuran ja junioritoiminnan kannalta olennaisiin seurasidonnaisiin PR-tapahtumiin

Työ toteutetaan tiiviissä yhteistyössä seuran toiminnanjohtajan ja johtokunnan kanssa (ml. raportointi). Tehtävään hakija voi, niin halutessaan, esittää omia ajatuksiaan tehtäväkuvauksesta ja -ehdoista jo haun yhteydessä. Hakijalla tulee olla ajokortti ja oma auto.

Hakeminen

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään osoittamaan 11.11.2016 mennessä Haminan Palloilijoiden toiminnanjohtajalle sähköpostitse marko.hovi(ät)haminanpalloilijat.net tai postilla osoitteeseen Haminan Palloilijat ry, Marko Hovi, Kaivokatu 3, 49400 Hamina.

Lisätietoa

Marko Hovi

Haminan Palloilijat

Toiminnanjohtaja

044 555 1474

marko.hovi(ät)haminanpalloilijat.net

 

Jukka Hellberg

Haminan Palloilijat

Puheenjohtaja

040 059 1631

jukka.hellberg(ät)haminanpalloilijat.net

Urheilijanpolku-ensiaskeleet

Kaupungin liikuntapalvelut järjestää yhteistyössä seurojen kanssa kestävyysurheilupainotteisia harjoituksia 7-12 -vuotiaille lapsille syksyn ajan. 

Ryhmät kokoontuvat tiistaisin klo 17.30 ja harjoitusten kesto on noin 1,5 tuntia.  

Osallistujat jaetaan iän / taitotason  mukaisiin ryhmiin, joten jokainen lapsi pärjää harjoituksissa mukana. 

Mukaan juomapullo ja sään mukainen vaatetus.

 

Aloitamme harjoitukset Haminan urheilukentällä (Rauhankadulla) 20.9., jossa kokoonnumme kaksi kertaa.

Lokakuussa siirrymme Ruissalon hiihtostadionille, otathan sauvat mukaan.

 

Harjoitukset ovat ilmaisia. Myös lasten vanhemmat ovat tervetulleita mukaan hikoilemaan :)

 

Lisätietoja Liikuntapalvelut, Kirsi Forsell 040 199 1491

Seuratapahtuma vallikentällä | Junioreiden tekniikkakilpailut

Niin se kesä meni jälleen nopeasti ja katseet on pikku hiljaa laitettu jo kauden 2017 alkuun, mutta vielä vallikentälle kannattaa suunnata tulevana sunnuntaina kun HP:n viimeinen seuratapahtuma kutsuu mukaan juniorit jotka mittelevät tekniikkakilpailujen merkeissä.

Aika | Sunnuntaina  18.09.2016 , Klo 10.00 - 13.00

Paikka | Vallikenttä ( Kari Lindberginkatu 1 )

Lajit | Tarkkuuslyönti, Näpy, Heitto, Ketteryys, Juoksu, Pituusheitto  ja Pomputtelu

Muistutuksena vielä että joukkueet aloittavat niin että Klo 10.00 --> G-juniorit / E-juniorit | Klo 12.00 --> D-juniorit / C-juniorit

Tervetuloa paikan päälle seuraamaan junioreiden tekniikka taituruutta, kioski palvelee paikalle saapuvia ihmisiä!

Lukkari Jesse Eskelinen tekee paluun - HP:n joukkue valmis

Lukkari Jesse Eskelinen, 19, palaa Haminan Palloilijoiden syöttölautasen ääreen. Kouvolan Pallonlyöjät päätti vuokrata Eskelisen Haminaan kaudeksi 2017.

Eskelinen pelasi Kouvolassa hyvän kauden saatuaan vastuuta Toni Laakson loukkaannuttua, mutta KPL lähtee tulevaan kauteen lukkareinaan Laakso ja Alajärveltä hankittu Janne Kivipelto.

Eskelinen pelasi Haminassa vuokralla myös kaudella 2015.

- Hän on kehittynyt valtavasti. Lähden siitä, että Eskelinen on ensi kesänä Ykköspesiksen paras lukkari, HP:n toiminnanjohtaja Marko Hovi ylistää.

KPL:stä tulee Haminaan toinenkin vuokrapelaaja, 18-vuotias Valtteri Luoma. KPL:n kasvatti pelasi viime kaudella ykköstä Imatralla ja lisäksi muutaman ottelun Superpesistä Kouvolassa.

- Hän on laadukas ulkopelaaja. Hän ja Lauri Aitala ovat erittäin hyvä etukentän kaksikko, Hovi sanoo.

HP:n riveihin saapuu kaksi muutakin nuorta. Haminalaislähtöinen Santeri Löppönen pelasi viime kaudella KPL:n suomensarjan joukkueessa sekä A- ja B-juniorien SM-sarjassa. Tero Kouki on HP:n oma kasvatti, joka saa nyt näyttää kykynsä edustusjoukkueessa. Kummatkin ovat 18-vuotiaita.

Viime kauden pelaajista viimeisenä jatkosopimuksen solmi Jyri Toikka.

HP ei aio hankkia enempää pelaajia.

 

Lue Lisää Aiheesta --> www.kymensanomat.fi

 

Haminan Palloilijat | Miesten Ykköspesis 2017

Aalto Ville
Ahonen Jani
Aitala Lauri
Eskelinen Jesse
Heikkilä Henri
Leskinen Juha
Luoma Valtteri
Löppönen Santeri
Kouki Tero
Mäkelä Joona
Mäkelä Otso
Toikka Juha
Toikka Jyri
Vihmanen Oskari
 
( Harjoitusringissä on lisäksi mukana: Atte Ala-Jääski )
 
Pelinjohtaja: Petri Pulliainen
 
2.Pelinjohtaja: Vesa Toikka
 
Fysiikkavalmentaja: Reijo Kauppila
 
Joukkueenjohtaja/Huoltaja: Markku Uuttu

 

Petri Pulliainen ja Vesa Toikka HP:n pelinjohtajiksi - ”Mukavampaa olla HP:n puolella”

Petri Pulliainen on Haminan Palloilijoiden miesten ykköspesisjoukkueen pelinjohtaja kaudella 2017. Kakkospelinjohtajana toimii Vesa Toikka.

Pulliainen on johtanut peliä sekä Puijon Pesiksessä (2016 ja 2013-14) että Imatran Pallo-Veikoissa (2007-12 ja 2015), ja on siten haminalaisyleisölle erittäin tuttu naama.

- Tulen uuteen seuraan hyvällä fiiliksellä. Joukkueessa on tuttuja pelaajia, ja minulla on samanlaiset ajatukset pelistä ja valmentautumisesta sekä Toikan että fysiikkavalmentaja Reijo Kauppilan kanssa, Pulliainen kertoi keskiviikkona.

- Hamina on pesiskaupunki, jossa yleisö elää aina pelissä mukana. Se on hankala paikka vierasjoukkueelle. Mikäs sen mukavampaa kuin olla nyt HP:n puolella, parempi näin, ”Puli” sanoi tulevasta ympäristöstään.

 

Lue Lisää Aiheesta --> www.kymensanomat.fi

Haminan Energia
Autotalo Järvi
Itäväylän Bensis
Haminakotka
Haminankaupunki
Roseprint
Kymenlaakson OP
Rakennusliike Heikki Pousi Ky
Kanuuna
Disasfish
Rantalainen
Meira
Haminan Autokorjaamo
Intersport
L Kamu
Viherkuutio
L Fibe
L Lakumesta

KSO
Sinebrychoff
Jloy
Stark
Kaakkois-Suomen LähiTapiola
Stemma
Rakennusliike Kalevi Suntio
Oma Säästöpankki
Kotipizza
Finnmica
Mehilainen
Reimari
L Metsanen
L Ksoy
Liikenne Vuorela
L Steveco
L Kotkabowling
L Muukka

Ota yhteyttä

Marko Hovi
toiminnanjohtaja
044 555 1474
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Sanna Toikka
talous- ja laskutus
040 539 3642
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Emmi Rasa
viestintävastaava
040 829 8107
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimisto

Haminan Palloilijat ry
Kaivokatu 3
49400 Hamina

y-tunnus 0206392-9

Jätä yhteydenotto