HP lähti junioriharjoituksista joulunviettoon — ”Tavoitteet ovat ennallaan. Emme me tällaisella joukkueella voi lähteä vain sarjapaikan turvaamista tavoittelemaan”

Haminan Palloilijoiden miesten pesäpallojoukkue valmistautui joulun viettoon lauantaina pieniä pelaajia opastamalla. Juho Kaikon joukkue oli mukana 6—10-vuotiaiden hoopeeläisten avoimissa harjoituksissa Ruissalon liikuntahallissa, ja sekä oppilaat että opettajat tuntuivat viihtyvän.

— Tällaista pesäpalloilun pitää nykypäivänä olla, HP:n toiminnanjohtaja Marko Hovi sanoi.

— Selvästi huomaa, että kun edustuksen miehet vetävät treenejä, sekä lapset että heidän vanhempansa tykkäävät.

Kotiuttajajokerit (entinen ja nykyinen) Simo Vanhala ja Juha Leskinen opastivat tulevia mailataitureita lyöntiharjoituksessa, uudet miehet Nino Muuruvirta ja Erik Lahti pyörittivät heittoharjoitusrastia ja pelinjohtaja Kaikko opetti seuran nuorimmille merkkipelin salaisuuksia.

 

Junioritreenien jälkeen Kaikko veti omalle joukkueelleen vuoden viimeiset yhteiset harjoitukset.

— Omatoimisella ohjelmalla ja fysiikkapuoli edellä mennään vuodenvaihteeseen asti. Jos joku haluaa käydä lisäksi lajitreeniä tekemässä niin siitä vain, mutta tarkoitus on nyt vetää vähän henkeä., Kaikko sanoi.

HP on pelinjohtajan mukaan harjoitellut ”erittäin työteliäästi”. Syytä onkin, sillä HP ei ole tinkinyt viime kauden tavoitteistaan eli Ykköspesiksen terävimpään kärkeen kuulumisesta.

— Emme me tällaisella joukkueella voi lähteä vain sarjapaikan turvaamista tavoittelemaan. Oulu ja Kuopio ovat vahvistuneet selvästi ja ovat varmasti sarjan suurimmat suosikit. Sen jälkeen tulemme me, sitten tulee ehkä pieni gäppi ja sitten muut, Kaikko arvioi.

HP:n ringissä uusia pelaajia on kolme — Muuruvirran ja Lahden lisäksi Roni Wahl. Wahl ja Muuruvirta ovat koppareita ja Lahti etukentän pelaaja.

 — Saimme vahvistusta niille paikoille, joissa olimme viime kaudella vähän heikkoja, Kaikko sanoi.

Hän ei halua ”ristiinnaulita ketään”, mutta selvää on, että kopparien tonteilta HP antoi viime kaudella tuskastuttavan paljon helppoja juoksuja.

— Koppariosasto on nyt kokonaan uusi, ja on mielenkiintoista nähdä Lahden Erik etukentällä. Viime kaudella Late (Lauri Aitala) vastasi melkein yksi etukentän paloista, Kaikko sanoi.

— Lähtökohtaisesti joukkue on nyt koossa. Mutta jos tulee loukkaantumisia tai jos hyviä pelaajia on vapaana, voi vielä tulla jotain muutoksia. Mutta se on enemmän Makon (Hovi) asioita.

 

Lue koko uutinen: www.kymensanomat.fi

Kuva: Jukka Lehtoranta

Ykköspesiksen sarjaohjelmat julkistettiin — ”Palveleehan tämä nyt meitä paremmin kuin viime kaudella”, HP:n pelinjohtaja Juho Kaikko sanoi

Ykköspesiksen ensi kesän sarjaohjelmat julkistettiin perjantaina. Haminan Palloilijat pelaa ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla sekä naisten että miesten puolella.

Ykköseen noussut HP:n naisjoukkue avaa kauden kotiottelulla Espoon Pesistä vastaan sunnuntaina 10. toukokuuta. Miesten joukkue pääsee tositoimiin viisi päivää myöhemmin, kun Vallikentälle saapuu vieraaksi Sotkamon Jymyn kakkosjoukkue. Jo seuraavana päivänä samat joukkueet kohtaavat uudelleen Jymyn ”kotiottelussa” Lahdessa.

— Se peli Lahdessa on meille hyvä asia kahdestakin syystä. Pääsemme vierasotteluun neutraalille kentälle ja säästymme muutamalta sadalta matkakilometriltä, HP:n toiminnanjohtaja Marko Hovi sanoo.

HP:n tulevan kauden ”paikallisvastustaja” on Laukaan Urheilijat. Sen HP kohtaa kaksinkertaisessa runkosarjassa neljä kertaa. Viime kaudella HP joutui pelaamaan kaksi ylimääräistä ottelua sarjan parasta joukkuetta Manse PP:tä vastaan.

— Sarjapisteiden keräämisen kannalta tämä on varmasti viimevuotista suopeampi tilanne, pelinjohtaja Juho Kaikko totesi.

 

HP Ykköspesiksessä 2020

Miehet

Runkosarja:
Toukokuussa: Pe 15.5. HP–Sotkamon Jymy, La 16.5. Sotkamo–HP (Lahdessa), La 23.5. HP–Laukaan Urheilijat, Su 31.5. HP–Puijon Pesis, Kuopio.
Kesäkuussa: Ke 3.6. Loimaan Palloilijat–HP, La 6.6. Alajärven Ankkurit–HP, Su 7.6. Alavuden Peli-Veikot–HP, Pe 12.6. HP–Alavus, Ti 16.6. Laukaa–HP, Ke 24.6. HP–Loimaa, La 27.6. Vähänkyrön Viesti–HP, Su 28.6. Kannuksen Ura–HP.
Heinäkuussa: Ke 1.7. HP–Alajärvi, Su 12.7. HP–Simon Kiri, La 18.7. Oulun Lippo–HP, Su 19.7. Simo–HP, Ke 22.7. Laukaa–HP, Pe 24.7. HP–Ulvilan Pesä-Veikot.
Elokuussa: La 1.8. HP–Vähäkyrö, Su 2.8. HP–Oulu, Ke 5.8. Kuopio–HP, La 8.8. Ulvila–HP, Ke 12.8. HP–Laukaa, La 15.8. HP–Kannus.


Välierät (paras viidestä) alustavasti 19.8.—29.8.
Superpesiskarsinta (paras viidestä) alustavasti 2.9.—12.9.
Runkosarjan voittaja nousee suoraan Superpesikseen. Neljä seuraavaa jatkavat sarjan sisäisiin välieriin, joiden voittajat tavoittelevat nousua superpesiskarsinnassa.

Naiset

Runkosarja:
Toukokuussa: Su 10.5. HP–Espoon Pesis, Ke 13.5. Hämeenkyrön Räpsä–HP, La 16.5. Jalasjärven Jalas–HP, Su 17.5. Mailattaret, Vaasa–HP, To 21.5. HP–Hämeenkyrön Räpsä, La 23.5. HP–Roihu, Helsinki, Ke 27.5. Janakkalan Jana–HP.
Kesäkuussa: La 6.6. HP–Oulunsalon Vasama, Su 7.6. HP–Pattijoen Urheilijat, La 13.6. Pesäkarhut, Pori–HP, Su 14.6. Pöytyän Urheilijat–HP, Ti 16.6. HP–Pöytyä, La 27.6. HP–Lappajärven Veikot, Su 28.6. HP–Mailajuniorit, Kankaanpää..
Heinäkuussa: To 2.7. HP–Janakkala, La 11.7. Kajaanin Pallokerho–HP, Su 12.7. Tyrnävän Tempaus–HP, Ke 15.7. Espoo–HP, La 18.7. HP–Puijon Pesis, Su 19.7. HP–Pesäkarhut.
Elokuussa: Su 2.8. Roihu–HP, Ke 5.8. Mailajuniorit–HP.


Puolivälierät/putoamiskarsinta (paras kolmesta) 8.8.—12.8.
Välierät (paras kolmesta) 15.8.—19.8.
Loppuottelu (paras kolmesta) 22.8.—26.8.
Superpesiskarsinta (paras viidestä) 29.8.—6.9.


Naisten Ykköspesiksen 16 joukkuetta on jaettu etelä- ja pohjoislohkoihin. HP pelaa etelälohkossa. Oman lohkon sisällä pelataan kaksinkertainen sarja (14 ottelua joukkuetta kohden) ja toista lohkoa vastaan pelataan kertaalleen (8 ottelua joukkuetta kohden). Yhteensä 22 ottelua/joukkue.
Pudotuspeleihin etenevät molempien lohkojen neljä parasta. Naisten Ykköspesiksen loppuottelun voittaja nousee Superpesikseen ja häviäjä saa uuden mahdollisuuden superpesiskarsinnassa.

 

Lue koko uutinen: www.kymensanomat.fi

Urheiluakatemiat nuorten urheilijoiden tukena

Etelä-Kymenlaakson alueella, Haminassa, urheiluakatemia harjoittelee kahtena arkiaamuna viikossa. Mukana on kaksikymmentä urheilijaa.

- Meillä Akatemia on tiiviisti nivottu yhteen joukkueen harjoittelukokonaisuuden kanssa. Akatemiassa tehtävät harjoitteet ovat osa suunniteltua harjoitusohjelmaa, ei ylimääräinen lisä tai vapaaehtoinen treeni. Akatemian harjoituksissa on mahdollisuus keskittyä niiden asioiden treenaamiseen, joihin joukkueen yhteisissä harjoituksissa jää muuten vähemmän aikaa, kertoo Haminan akatemiavalmentaja Marko Hovi.

Akatemiatoiminta on suunnattu tavoitteellisesti urheileville toisen asteen ja korkeakoulujen opiskelijoille. Osassa akatemioita on mukana myös yläkouluikäisiä tai työssäkäyviä urheilijoita.

Lue koko uutinen: www.pesis.fi

Neljä päivää, 56 joukkuetta ja 76 ottelua! Talviturnauksen otteluohjelma on nyt julkaistu!

Suuren suosion saavuttanut OmaSP-Talviturnaus 2020 pelataan Kotkan Urheiluhallissa 6.-9.2.2020. Pelipäivät on jaettu ikäluokittain: C-juniorit pelaavat torstaina, D-juniorit perjantaina, E-juniorit lauantaina ja F-G-juniorit sunnuntaina.

Tervetuloa kannustamaan juniorijoukkueita ja seuraamaan aitoa pesiksen riemua! 

Otteluohjelma löytyy myös PDF-tiedostona kuvan alta tämän julkaisun liitteistä. 

 

 

Kinkkuarpajaisten voittajat julki!

Joulukinkut 24 kpl:
 
1. SUVI YLÄ-JÄÄSKI
2. JYRKI MUTANEN
3. JOHNY VIREN
4. ILKKA PEKARI
5. SALLA KOLSI
6. KATI RAHNASTO
7. JONNA HARJULA
8. EVELIINA IHALAINEN
9. HEIMO HIETALA
10. VILLE VAHVANEN
11. LEENA TASA
12. JAAKKO KOKKONEN
13. VARPU POIKELA
14. ARI PIENMUNNE
15. MERJA LUNDEN
16. RAUNO KARPPINEN
17. ANNELI HELANDER
18. MIKA VÄRRI
19. PEKKA EK
20. JARMO LÄÄTI
21. ANNELI HELANDER
22. ANTTI VIITANEN
23. RITVA SUURNÄKKI
24. PENTTI HIETALA
 
KINKUT NOUDETTAVISSA K-SUPERMARKET KANUUNASTA 16-23.12 VÄLISENÄ AIKANA.
 
 
KAUSIKORTIT KAUDELLE 2020 ( 4 KPL ):
1. KITTA KORJUS
2. JUSSI TOIKKA
3. LEILA TAARI
4. JARI AHTIAINEN
 
VIP-KAUSIKORTTI KAUDELLE 2020 ( 1 KPL ):
1. KATI HOVI
 
ONNITTELUT VOITTAJILLE! 
 

Pesäpalloliitto myönsi tukea junioripäällikön palkkaamiseen ennätysmäärälle seuroja

Pesäpalloliitto myönsi kolmantena vuonna peräkkäin tukea jäsenseuroilleen junioripäällikön palkkaamiseksi. Tukisumma on yhteensä yli 170 000 euroa. Tukea myönnettiin ennätyksellisesti 17 seuralle, minkä lisäksi pääkaupunkiseudun tukimallia jatketaan Espoon pesiksen ja Helsinkiläisen Roihun kanssa.


Tukihakemuksia jätettiin määräaikaan mennessä yhteensä 32.

– Tukea saavat hakemukset erottuivat vahvasti joukosta. Esityksen mukaisesti liittojohtokunta teki päätöksen junioripäällikkötuen myöntämisestä. Liittojohtokunnan jäsenistä Rauno Airas, Timo Mäkelä, Johanna Seppälä, Hannu Toivonen ja Tanja Vehniäinen jääväsivät itsensä päätöksenteosta, toteaa Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Arto Ojaniemi.

Esityksessä junioripäällikkötuen myöntämiseen liittyen täsmennettiin seuraavia periaatteita.

– Kolmen ensimmäisen junioripäällikkötukivuoden maksimi seuraa kohden on 27 000 euroa. Kaksi aikaisempaa täysimääräistä tukivuotta saaneen seuran kolmannen vuoden tuki on 7000 euroa, Ojaniemi avaa.

Kolmen peräkkäisen tukivuoden jälkeen seuraa pakollinen välivuosi eli tukea ei voi hakea.

– Tuki on mainio mahdollisuus sitä saaville seuroille laittaa toimintansa priimakuntoon. Ihanne tietysti on, että junioripäällikön tehtävä vakiintuu seurassa eikä seura ole jatkossa riippuvainen tukipäätöksistä, Pesäpalloliiton urheiluyksikön johtaja Mikko Huotari huomauttaa.

– Peräkkäisiä tukivuosia rajaamalla saamme lisättyä pitkällä aikajänteellä tuen piiriin pääsevien seurojen määrää. Tavoite on saada junioripäällikkötuet kiinteäksi osaksi Pesäpalloliiton perustoimintaa, Huotari jatkaa.

Jatkossa myös eritellään uudet tukihakemukset ja jatkohakemukset.

– Tavoite on saada tulevinakin vuosina laadukkaita hakemuksia niin paljon, että rima pysyy korkealla ja toiminnan eteenpäinmeno varmistetaan laajalla rintamalla. Uusien ja jatkohakemusten erottelu varmistaa useammalle seuralle mahdollisuuden saada tukea, Ojaniemi sanoo.

Seurakehittäjien työpanos arjen yhteistyössä on yksi keino kirkastaa tavoitteita ja kehittää toimintaa. Hyvät käytänteet siirtyvät parhaiten eteenpäin avoimen keskustelun kautta.  Pesäpalloliitolla on suuri halu kehittää lasten ja nuorten toimintaa kokonaisvaltaisesti.

– Kaikkien seurojen junioripäälliköt kutsutaan koolle keväällä ja syyskuun lopussa järjestetään kaikkien junioripäälliköiden yhteinen risteily. Toimintaa viedään yhteistyössä eteenpäin tulevaisuudenkuvan tavoitteiden mukaisesti, Huotari päättää.

PESÄPALLOLIITON MYÖNTÄMÄT TUET JUNIORIPÄÄLLIKÖN PALKKAAMISEKSI

Haminan Palloilijat (8 000 €)

Hyvinkään Tahko (8 000 €)

Imatran Pallo-Veikot (7 000 €)

Joensuun Maila (7 000 €)

Kajaanin Pallokerho (8 000 €)

Kempeleen Kiri (8 000 €)

Kouvolan Pallonlyöjät (8 000 €)

Laitilan Jyske (7 000 €)

Lapuan Virkiä (5 000 €)

Mailajuniorit, Kankaanpää (8 000 €)

Manse PP, Tampere (7 000 €)

Oulun Lippo Juniorit (7 000 €)

Pesäkarhut, Pori (7 000 €)

Pesä Ysit, Lappeenranta (8 000 €)

Puijon Pesisjuniorit, Kuopio (3 500 €)

Seinäjoen Maila-Jussit (7 000 €)

Siilinjärven Pesis (8 000 €)

YHTEISSUMMA 121 500 €

***

Antti Kallio

Suomen Pesäpalloliitto ry

Viestintäpäällikkö

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

+358-43 210 0396

Superpesiksen pelaajaesittelyssä Joni Lehikoinen

Haminan Palloiljoiden superpesismiehistön pelaajaesittyssä  Joni Lehikoinen.

Talven aikana esitellään teille kaikki oranssipaitojen superpesispelaajat ja taustahenkilöt joukkueen sisältä!

Pelaajakortti / Joni Lehikoinen | Lähde: www.pesiksenmaailma.fiIkä?
- 18

Kotipaikka?
- Joensuu

Ulkopelipaikka?
- Etukenttä

Mieluisin sisäpelirooli?
- Vaihtaja

Aiemmat seurat?
- ToPo, KiPa, Joma, Lohi

Minkä ikäisenä ja missä aloitit pesäpallon?
- 6 tai 7 vuotiaana Tohmajärvellä.

Paras saavutus?
- Viime vuoden a-poikien Suomen mestaruus.

Vahvuudet/heikkoudet?
- Penkki ehdoton heikkous ja vahvuutena liikkuvuus.

Tavoitteet ensi kaudelle?
- Pysyä ehjänä ja pelata superissa hyvällä tasolla.

Joukkueen omituisin tyyppi?
- Aallon Ville, niin hyvät jutut että olkoon sitten oudoin.

Mitä teet pelimatkoilla?
- Pelaan korttia tarvittaessa, muuten nukun.

Pelipäivän rutiinit?
- Herään, syön, pelaan.

Paras muisto peliuralta?
- 2017 ensimmäinen tilastokunnari.

Huonoin muisto peliuralta?
- ToPossa hävittiin välierä c-poikien leirillä.

Parasta Haminassa?
- Tällä hetkellä ainakin seukki.

 

Uudet talvipipot ovat saapuneet

Uudet HP:n talvipipot ovat saapuneet Roseprinttiin. Pipon hinta 15€. Pipoja rajallinen määrä. Tänään vielä mahdollista saada pukinkonttiin! Roseprint auki tänään klo 15.00 asti, sitten lähtevät joululomille ja liike avautuu taas tammikuussa. Eli pipot saatavissa vain Rosesta, jos haluat jouluksi, niin vain tänään 21.12 klo 15.00 asti.

HP:n fanituotteita saat tilattua osoitteesta --> http://www.roseprint.fi/kauppa/

 

 

Harjoitusottelut käynnistyvät tammikuussa "Jokainen joukkueessa saa näyttöpaikan"

Haminan Palloilijoiden superpesismiehistö aloittaa harjoitusottelut tammikuun lopulla mutta ennen sitä vietetään vielä joulut ja välipäivät, ennen kuin päästää tosissaan näkemään ympyräkaupungin oranssipaidat tositoimissa. HP:n pelinjohtaja Petri Pulliainen laitettii muutaman kysymyksen eteen koskien tulevia harjoitusotteluita.
 
Mitä mietteitä pelinjohdolla on tulevista harjoitusotteluista?
- Hyviä mietteitä ja innolla odotamme Haminassa että ottelut käynnistyvät, talvikauden ottelut on lyöty lukkoon ja noin 3 ottelua sään salliessa pelaamme myös ulkona. Vastustajat tarkentuvat tässä talven aikana.
 
Tuleeko harjoitusotteluissa kokoonpano kierrätyksiä ja kokeiluita?
- Meillä on 15 pelaajasopimusta ja pyrimme kierrättämään pelaajia. Jokainen ansaitsee näyttöpaikan tässä joukkueessa.
 
Onko talvikaudelle lyöty minkälaiset tavoitteet joukkueella?
- Ei virallisia tavoitteita ole lyöty lukkoon. Kesällä tavoite on säilyttä suora sarjapaikka superpesiksessä.
 
Halli-Sm alkuturnaus pelataan Imatralla 16.2-17.2.2018. Herättääkö rakas paikallisvastustaja KPL tunteita jo silloin?
- Varmasti herättää tunteita puolin ja toisin, mutta uskon että kaikki keskittyy omaan tekemiseen ja pelin kehittämiseen.
 
Ketä kannattaa seurata oranssipaidoista talvikauden harjoitusotteluissa? Vai onko kaikki jätkät kovassa iskussa?
- Joukkue on harjoitellut hyvin joten kannattaa seurata kokonaisvaltaisesti kaikkia pelaajia, jos jotakin voi nostaa esille niin Leppälä, Rajala ja Kaartokallio.
 
HP:n ohjelma on seuraava talvikauden harjoitusotteluissa:
 
Lauantai 27.1.2018 klo 14.00 Haminan Palloilijat - Pöytyän Urheilijat | @Ruonalan Urheiluhalli
 
Sunnuntai 28.1.2018 Imatran Pallo-Veikot - Haminan Palloilijat | @Aviasport-Areena
 
Lauantai 3.2.2018 klo 18.00 Haminan Palloilijat - Hyvinkään Tahko | @Ruonalan Urheiluhalli
 
Perjantai 16.2.2018 klo 20.00 Kouvolan Pallonlyöjät - Haminan Palloilijat | @Aviasport-Areena
 
Lauantai 17.2.2018 klo 18.30 Haminan Palloilijat - Hyvinkään Tahko | @Aviasport-Areena
 
(alkamisaika muutokset mahdollisia, tarkentuvat lähempänä ajankohtaa)

Superpesiksen pelaajaesittelyssä Lauri Kaartokallio

Haminan Palloiljoiden superpesismiehistön pelaajaesittyssä Lauri Kaartokallio.

Talven aikana esitellään teille kaikki oranssipaitojen superpesispelaajat ja taustahenkilöt joukkueen sisältä!

Pelaajakortti / Lauri Kaartokallio | Lähde: www.pesiksenmaailma.fi

Ikä?

- 29

Kotipaikka?

- Lahti

Ulkopelipaikka?

- Siellä, missä tarvitaan.

Mieluisin sisäpelirooli?

- Joskus haluaisin olla kotiuttaja, mutta omat vahvuudet taitavat edelleen olla etenijänä.

Aiemmat seurat?

- LMV, Jyväskylän Kiri, Jyväskylän Lohi, Lievestuoreen Kisa, Pattijoen Urheilijat, Kankaanpään Maila, Imatran Pallo-Veikot

Minkä ikäisenä ja missä aloitit pesäpallon?

- Arviolta 7-vuotias ja paikkana Lahti

Paras saavutus?

- Henkilökohtaisesti ajateltuna voisin sanoa, että valinnat Itä-Länsi-peleihin. Sinne pelamaan pääseminen edellyttää, että on jollain pelin osa-alueella lähellä lajin terävintä kärkeä. Itse arvostan myös paljon sitä, että olen ylipäätään päässyt pelaamaan Superpesistä, mikä on ollut haaveena siitä lähtien, kun aloitin "tosissaan" harjoittelemaan tätä lajia. 

Vahvuudet/heikkoudet?

- Vahvuuteni on aina ollut 0-tilanteen purkaminen. Heikkouksia saa tulla spekuloimaan katsomoon ensi kesänä.

Tavoitteet ensi kaudelle?

- Uskon, että onnistuneella kaudella voimme päästä samaan kuin viime kesänä IPV:n kanssa. Henkilökohtaisesti pyrin täyttämään oman roolini mahdollisimman hyvin.

Joukkueen omituisin tyyppi?

- Ei taida vielä uutena miehenä uskaltaa tähän vastata mitään...

Mitä teet pelimatkoilla?

- Riippuu kuukaudesta. Touko- ja elokuun pelimatkat menee hyvin pitkälti oman auton ratin takana. Keskikesällä joukkueen bussissa aika kuluu useimmiten musiikkia kuunnellen, torkkuen tai jollain älyvälineellä kikkaillen. Joskus saattaa myös joku vastustajan peli pyöriä ruudulla.

Pelipäivän rutiinit?

- Ei ole mitään sellaista, mitä täytyisi ehdottomasti tehdä. Sovelletaan tilanteen mukaan. 

Paras muisto peliuralta?

- Hienoihin ihmisiin tutustuminen ja kohtaamiset sellaisten kanssa, joiden pelaamista joskus katseli ylöspäin. Muistan aina sen hetken, kun menin ensimmäistä kertaa Pattijoella pukukoppiin, jossa oli Pertti Mäkelä, Topi Kosonen, Jussi Kemilä, Timo Kallio ja muita sankareita. Mietin pari kertaa, että kuulunko oikeasti joukkoon. Sama tunne oli ensimmäisessä Itä-Länsi-pelissä.

Huonoin muisto peliuralta?

- En kyllä keksi mitään yksittäistä. Vaikea tähän on mitään tappiotakaan laittaa. Ne ovat osa urheilua ja niitä tulee kaikille. Varmaan huonoin muisto voisi olla joku loukkaantuminen, mutta niiltä olen onneksi välttynyt hyvin.

Parasta Haminassa?

- Pilke silmäkulmassa voisin sanoa, että liikenneympyrät. Liikenne on sujuvaa.

OmaSP Talviturnaus 2018 / Otteluohjelma

HP:n OmaSP Talviturnauksen 2018 otteluohjelma on nyt julkaistu!

Mukana tulee olemaan upeat 55 joukkuetta ympäri suomea, lisääkin olisi joukkueita tullut mutta valitettavasti aikataulut tulevat vastaan tapahtumassa. Tässähän pitää miettiä jo että seuraaville vuosille pitää ottaa yksi tai kaksi päivää lisää. Mieltä lämmittää myös se että on hienoa saada seuran 90-juhlavuonna näin paljon pesisväkeä liikkeelle neljäksi päiväksi OmaSP turnaukseen, toteaa Junioripäällikkö Joni Lappeteläinen.

Torstai - Sunnuntai, aamu 8.00 ilta 22.00 G-junioreista aina C-junioreihin saakka.

Ruokailumahdollisuus

Turnauspaikalla on mahdollisuus ruokailuun, jota tarjoaa haminalainen Itäväylän Bensis hintaan 9€/annos. 

Tilaukset tulee tehdä ennakkoon 10.12.2017 mennessä soittamalla (05) 3541004 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | Itäväylän Bensis.

Erikoisruokavalioista mainitaan tilauksen yhteydessä. Ruokalista on katsottavissa sivun alareunasta. 

 

Ilmoittautumisen peruminen tapahtuu 10.12.2017 jälkeen, perimme sakkomaksuna yhden ottelun maksun 90€ / 140€

Kaikki turnausta koskevat tiedustelut alla olevalta yhteyshenkilöltä

Tervetuloa OmaSP Talviturnaukseen 1.2 - 4.2.2018! 

Yhteyshenkilö:

Joni Lappeteläinen

Kaivokatu 3, 49400 HAMINA

0414950962

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Junioripäällikkö

Haminan Palloilijat ry

Avoimet Ovet Pe 15.12 Klo 10.00-15.00 Toimistolla

Avoimet Ovet HP:n toimistolla järjestetään tulevana Perjantaina 15.12.2017 Klo 10.00-15.00.

Haminan Palloilijoiden toimisto sijaitsee osoitteessa: Kaivokatu 3, 49400 HAMINA

Tarjolla Glögiä, kahvia, mehua sekä joulupipareita Tervetuloa! 

Toimistomme on SULJETTU 22.12.2017 - 7.1.2018.

 

Nyt on hyvä tilaisuus ostaa Pukinkonttiin HP:n kausikortti kaudelle 2018 hintaan 130€ (norm. 150€)

Kausikortti-kampanja on voimassa aina joulukuun loppuun 31.12.2017 saakka.

 

 

Haminan Palloilijat toivottaa kaikille Hyvää Joulun Odotusta ja Onnelista Uutta Vuotta 2018!

Kinkkuarpojen voittajat vuosimallia 2017

Haminan Palloilijoiden perinteinen kinkkuarvonta on suoritettu ja voittajat vuosimallia 2017 löytyvät alla olevalta listalta.

Haminan Palloilijat ry haluaa onnitella kaikkia voittajia ja toivottaa kaikille arvontoihin osallistuneille Hyvää Joulun odotusta.

Voittoina arpajaisissa olivat tänä vuonna, 5/kpl Yrityskausikortteja sekä 24/kpl Joulukinkkuja! 

HUOM! Kaikille voittajille on ilmoitettu tekstiviestillä tai soittamalla voitostaan.

 

Yrityskortti kaudelle 2018 (sisältää kaikki Haminan Palloilijoiden kotiottelut)

- Yrityskausikortti noudettavissa HP:n toimistolta Pe 15.12.2017 Klo 10.00-15.00 välisenä aikana.

Pirkko Van Der Meer , Marita Kähönen , Risto Kouki , Joni Puhakka ja Hanna Parkko

 

Joulukinkku

- Noudettavissa, Haminan K-Supermarket Kanuunasta aika välillä 16.12.-20.12.2017.

Kimmo Heijari , Juha Heikkilä , Eero Haapanen , Ritva Wikström , Pentti Kemppi

Juha Hietala , Katja Koskela , Toni Krouvi , Salla Hietula , Kristiina Viipuri

Kaarina Vuokko , Tapani Salminen , Aira Forsell , Jarna Kujala , Heikki Bertling

Eija Niemelä , Peter Vuohelainen , Lari Viipuri , Tiina Piispa , Caro Pasi

Jani Vanhala , Lassi Lesojeff , Seija Toikka , Sampsa Porkka 

Miesten Superpesiksen sarjaohjelma kaudelle 2018

Haminan Palloilijat nousi kaudeksi 2018 Miesten Superpesikseen ja aloittaa tulevalla kaudella 50 kautensa miesten pääsarjatasolla.

Haminan Palloilijat ry juhlii myös ensi kaudella 90-vuotis taivaltaan seurana. Juhlaottelu pelataan Perjantaina 15.6.2018 kun vallikentälle saapuu vastaan rakas vihollinen kymijoen yläjuoksulta Kouvolan Pallonlyöjät.

Superpesis käynnistyy perinteikkäällä vallikentällä Ke 9.5.2018 kun vastaan asettuu ympyräkaupungissa Joensuun Maila. 

Vieraskiertueelle HP:n miehistö starttaa heti samana viikonloppuna 12-13.5.2018 kun vastassa on pohjoisen joukkueet Oulun Lippo Pesis ja Pattijoen Urheilijat, raahesta.

 

Lue Lisää Aiheesta

http://www.pesis.fi/superpesis/sarjaohjelma/

http://www.pesis.fi/?x21605=33690830

 

Superpesiksen pelaajaesittelyssä Simo Vanhala

Haminan Palloiljoiden superpesismiehistön pelaajaesittyssä Henri Heikkilä.

Talven aikana esitellään teille kaikki oranssipaitojen superpesispelaajat ja taustahenkilöt joukkueen sisältä!

Pelaajakortti / Simo Vanhala | Lähde: www.pesiksenmaailma.fi

 

Ikä ?
- Vasta 38v

Kotipaikka ?
- Hamina

Ulkopelipaikka?
- Pallopoika

Mieluisin sisäpelirooli?
- Kylläää se kotiutus taitaa olla

Aiemmat seurat ?
- SuPo,Kotkan Into,IPV,HaPe,KPL,Nevantien Näpy

Minkä ikäisenä ja missä aloitit pesäpallon ?
- n.8-9v ja Summassa tietysti

Paras saavutus?
- 3 tytärtä

Vahvuudet/ heikkoudet ?
- Hermot/hermot

Tavoitteet ensi kaudelle?
- Sarjapaikka suoraan runkosarjassa ja sit mitalipelit

Joukkueen omituisin tyyppi?
- Huoltaja

Mitä teet pelimatkoilla?
- Kortin pelaamista

Pelipäivän rutiinit?
- Ei mitään erikoisempaa,aamujäät ja lasten kanssa puuhailua

Paras muisto peliuralta?
- Vaikea sanoo parasta, mut kyllä viime vuoden nousu menee Top3 helposti

Huonoin muisto peliuralta?
- Ei näin vanhana muista mitään huonoja muistoja enää

Parasta Haminassa?
- HP

Superpesiksen pelaajaesittelyssä Henri Heikkilä

Haminan Palloiljoiden superpesismiehistön pelaajaesittyssä Henri Heikkilä.

Talven aikana esitellään teille kaikki oranssipaitojen miespelaajat ja taustahenkilöt joukkueen sisältä!

 Pelaajakortti / Henri Heikkilä | Lähde: www.pesiksenmaailma.fi

 

Ikä?
 
- 25v

Kotipaikka?
 
- Hamina

Ulkopelipaikka?
 
- Polttolinja

Mieluisin sisäpelirooli?
 
- Vaihtaja

Aiemmat seurat?
 
- KPL

Minkä ikäisenä ja missä aloitit pesäpallon?
 
- Videomateriaalien perusteella noin 2 vuoden ikäisenä. Ensimmäinen pesisleiri Hyvinkäällä vuonna -99.

Paras saavutus?
 
- A poikien SM-kulta 2011, Superiin nousu 2017

Vahvuudet/heikkoudet?
 
- Vahvuuksinani pidän kovaa reenimotivaatiota ja taitotasoni on semi ok. Heikkoudet löytyvät edelleen voimapuolelta, vaikka penkki onkin jo reilusti yli 100kg.

Tavoitteet ensi kaudelle?
 
- Mestaruus.

Joukkueen omituisin tyyppi?
 
- Ylivoimaisesti omituisin persoona Haminan palloilijoissa on ollut aikoinaan Pölläsen Matti, mutta nykyään ehdottomasti Aallon Ville (ei perusteluja).

Mitä teet pelimatkoilla?
 
- Nukun. Ensi kesänä ikävöin myös Lesen seuraa (vinkvink).

Pelipäivän rutiinit?
 
- Näpyjen lyönti.

Paras muisto peliuralta?
 
- Toikan Juhan eteneminen 2-3 pesävälillä Mehtimäellä vuonna 2009.

Huonoin muisto peliuralta?
 
- Aallon Villen kopparipeli Mehtimäellä 2008. Sekä Turun leirin Itä-lännessä syötin tolpan itseäni päähän. 

Parasta Haminassa?
 
- Rakkaat ihmiset.

 

Naperoleirin 2017 sivut on nyt avattu

Valtakunnallinen Naperoleiri 2017 järjestetään ensi kesänä Haminassa 30.7-3.8.2017.

Leirin sivut on nyt avattu osoitteessa --> http://www.pesis.fi/pesisnuoret/naperoleiri/

Sivuja tullaan päivittämään ja täydentämään sitä mukaan kun tiedotettavaa tulee, mutta nyt voit jo käydä tutustumassa mm. Leiriohjelmaan, kenttiin, ruokailuun sekä organisaatioon.

Tervetuloa ympyräkaupunkiin viettämään ikimuistoinen Naperoleiri 2017!

Oma Säästöpankki Talviturnaus 2017

Haminan Palloilijoiden järjestämä perinteinen talviturnaus valtaa Kotkan Urheiluhallin 2.-5.2.2017.

Ruonalan Urheiluhallin os. Mussalontie 280 , 48300 KOTKA

Otteluohjelma turnauksen osalta on nyt julkaistu! Päivä kohtaisen ohjelman löydät linkin takaa.

Pyrimme päivittämään ottelun lopputuloksen mahdollisimman nopeasti otteluohjelma kalenteriin.

 

Tiedoksi kaikille joukkueille sekä taustahenkilöille! 

  • Otteluaika kaikilla kentillä 50 min
  • Pelit alkavat aamulla 8, loppuvat illalla 22
  • GFE-juniorit ja D-tytöt pelaavat pienellä kentällä (kaksi tenavakenttää poikittain)
  • D-pojat ja C -juniorit pelaavat isolla kentällä.
  • Verryttelyt yleisurheilualueella
  • Pienimpien joukkueet sopivat keskenään, pelaavatko kilpa- vai pelisarjasäännöillä
  • Piikkarien käyttö kielletty

KAHVIO, KIOSKI, ARPAMYYNTI

  • Myynnissä suolaista ja makeaa syötävää sekä lämmintä ja kylmää juotavaa
  • Arpajaisissa pientä mukavaa voittoina

Tervetuloa viettämään jälleen yksi ikimuistoinen Talviturnaus , Ruonalan Urheiluhalliin 2.-5.2.2017

 

Torstai 2.2 Tulokset

Päivä 2 | Perjantai 3.2

Päivä 3 | Lauantai 4.2

Päivä 4 | Sunnuntai 5.2

 

   

Avoimet Ovet HP:n Toimistolla

Tervetuloa toimistollemme nauttimaan jouluglögistä La 17.12.2016 Klo 10.00 - 14.00 !

Hyvästä yhteistyöstä kiittäen toivotamme Rauhallista Joulun aikaa ja Onnea Uudelle Vuodelle 2017.

PUKINKONTTIIN HP:n Kausikortti 2017 hintaan 80€ ( norm.100€ ) 

 

- Haminan Palloilijat ry -

HP:n kinkkuarpavoittajat

Haminan Palloilijoiden kinkkuarvonnat on suoritettu vuodelta 2016 ja voittajat löytyvät alla olevalta listalta.

HP onnittelee kaikkia voittajia ja toivottaa Hyvää Joulun odotusta.

JOULUKINKUT noudettavissa K-Supermarket Kanuunasta 12-18.12.16

YRITYSKORTIT 17.12.16 HP:n Avoimet Ovet tapahtumassa. 

 

Joulukinkut: ( 24 / kpl )

Sanja Hyönä
Asko Lehtinen
Kikka Tykkä
Tiina Rokka
Eemeli Ohvo
Seppo Kontunen
Maija Laurinoja
Heimo Heikkilä
Jarno Karjalainen
Maija-Liisa Rokka
Jarno Sipari
Pekka Tschernov
Petri Savikurki
Vilma Etholen
Hanna-Kaisa Liikkanen
Petri Saikkonen
Jemina Valtonen
Arja Pärtty
Onni Oleander
Sari Kotiranta
Marja Muukka
Sirkka Mäkelä
Iris Suomalainen
Riku Orola
 
HP:n Yrityskortit 2017: ( 5 / Kpl )
 
Mika Suurnäkki
Esko Lääti
Olli Turkia
Antti Kotola
Juha Aalto
 

 

 

HP:n uudet pipot nyt myynnissä

Uudet HP:n pipot ovat saapuneet. Pipoja voi ostaa HP:n toimistolta osoitteessa kaivokatu 3 49400 HAMINA

Esim. ensi maanantaina 5.12.2016 klo 16-18 välisenä aikana.

Pipoja myynnissä myös B-tytöillä/ Naisilla Holviston joulussa 10-11.12.2016.

HP:n toimistolla avoimissa ovissa lauantaina 17.12.2016 klo 10 - 14.

Pipon hinta 20€. Varaathan tasarahan! Pipoja tuli myyntiin rajoitettu erä, joten nopeat syövät hitaat :)

Varauksia ei valitettavasti oteta vastaan!!.

Haminan Energia
Autotalo Järvi
Itäväylän Bensis
Haminakotka
Haminankaupunki
Roseprint
Kymenlaakson OP
Rakennusliike Heikki Pousi Ky
Kanuuna
Disasfish
Rantalainen
Meira
Haminan Autokorjaamo
Intersport
L Kamu
Viherkuutio
L Fibe
L Lakumesta

KSO
Sinebrychoff
Jloy
Stark
Kaakkois-Suomen LähiTapiola
Stemma
Rakennusliike Kalevi Suntio
Oma Säästöpankki
Kotipizza
Finnmica
Mehilainen
Reimari
L Metsanen
L Ksoy
Liikenne Vuorela
L Steveco
L Kotkabowling
L Muukka

Ota yhteyttä

Marko Hovi
toiminnanjohtaja
044 555 1474
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Sanna Toikka
talous- ja laskutus
040 539 3642
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Emmi Rasa
viestintävastaava
040 829 8107
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimisto

Haminan Palloilijat ry
Kaivokatu 3
49400 Hamina

y-tunnus 0206392-9

Jätä yhteydenotto