Kari Kososta HP:n kunniapuheenjohtaja

Kari Kososta HP:n kunniapuheenjohtaja

Kari Koso on HP:n historian viides kunniapuheenjohtaja. Aikaisemmin titteliä ovat kantaneet Viktor Kuusio, Olavi Paavola, Onni Paavola ja Mauno Toikka

Haminan Palloilijoiden vuosikokous on kutsunut seuran kunniapuheenjohtajaksi Kari Koson. Koso jättää lukuisat tehtävänsä seurassa nyt nuoremmille ja lupaa, että töitä takuulla riittää.

- Aloitin seurassa 40 vuotta sitten tyttöjen valmentaja-pelinjohtajana lasteni harrastusten myötä. Ensimmäiset vuodet menivät nuorison parissa ja toimin mm. nuorisopäällikkönä muistelee Koso. 1981 Koso aloitti työt seuran johtokunnassa. Valtaosan näistä vuosista hän on keskittynyt miesten edustusjoukkueeseen ja seuran talouteen. 2000 vuoden alussa hän piti muutaman vuoden hengähdystauon johtokuntatyöskentelystä.

- 40 vuoden ajanjaksoon on kuulunut hienoja hetkiä, onnistumisia, menestystä. Olen saanut työskennellä hienojen ihmisten kanssa, josta kiitos heille, mutta kyllä siihen vuosiin mahtuu myös niitä mustia hetkiä. HP:n talous oli tiukimmillaan 1990-luvulla, kunne 1998 seura saatiin kuiville eli velattomaksi. Vuosien erillaisuus korostuu yleisömäärissä.

- 1981 katsojakeskiarvo oli Vallikentällä vielä 1833, kun se oli viime kesänä ykköspesiksessä 966. Luku oli kuitenkin ykköspesiksen korkein. Perinteet velvoittavat, pitää pelata sarjan kärjessä, silloin yleisökin innostuu!

Lue lisää aiheesta --> http://www.reimari.fi/nakoislehti/

 

Haminan Palloilijat | Johtokunta 2017

Jukka Hellberg

Rami Orola

Jussi-Pekka Toikka

Petteri Aspelund

Aki Muukka 

Tuukka Nakari

 

Jaa artikkeli

Yhteystiedot

Marko Hovi
toiminnanjohtaja
044 555 1474
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Sanna Toikka
talous- ja laskutus
040 539 3642
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimisto

Haminan Palloilijat ry
Isoympyräkatu 17
49400 Hamina

y-tunnus 0206392-9

HP muualla verkossa

© © Haminan Palloilijat ry, Jaakko Leislahti Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään