Kolmas miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi Haminassa: Karjanlahti ja Haapakoski valitsijoiksi

Hamina saa kunnian isännöidä jo kolmannen kerran peräkkäin miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi-ottelua. Sarjan parhaat pelaajat kokoontuvat ympärikaupunkiin perjantaina 10.6. Samana viikonloppuna suositun Haminan yöt –tapahtuman kanssa. Idän tusinan valitsee Jari Karjanlahti Kuopiosta ja Lännen parhaat kokoaa yhteen Kari Haapakoski Ylivieskasta.

Arvo-ottelun järjestäminen on Haminan Palloilijoille kunnia-asia.

– Seuraan luotetaan Pesäpalloliitossa tapahtumanjärjestäjänä, kun Ykköspesiksen Itä-Länsi pelataan jo kolmannen kerran peräjälkeen Haminassa. Erityisen suuri kiitos kuuluu Haminan kaupungille, joka on mukana tapahtumassa pääyhteistyökumppanina. Pelaajat viihtyvät ja ovat ottaneet tapahtuman omakseen, mikä tietänee viihdyttävää peliä odotusten mukaan nelinumeroiselle määrälle yleisöä, kiittelee Haminan Palloilijoiden kehittämis- ja valmennuspäällikkö Marko Hovi.

– Kun järjestelyt toimivat, pelaajat viihtyvät ja yleisö saa nauttia laadukkaasta urheiluviihteestä. Ykköspesiksen Itä-Länsi tuo sopivan lisämausteen runkosarjaan. Parhaat pelaajat saavat hienon kunnianosoituksen ja pääsevät esittämään parasta osaamistaan.

Innostava arvo-ottelutapahtuma on tärkeä sarjan profiilin kannalta, Juha Tikkanen Pesäpalloliitosta säestää.

Idän valitsija Jari Karjanlahti on eri puolilla Suomea toiminut pitkän linjan pesäpallovaikuttaja, joka voitti pelaajaurallaan kaksi Suomen mestaruutta Seinäjoen Maila-Jussien paidassa ja pelasi neljä Itä-Länsi-ottelua. Pelinjohtajana Karjanlahti on ansioitunut sekä miesten että naisten Superpesiksessä.

Lännen valitsija Kari Haapakoski on ollut monessa mukana pesäpallon parissa niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Kasvattajaseuransa Ylivieskan Kuulan lisäksi Haapakoski voitti Suomen Cupin pelaajaurallaan Haapajärven Kiilojen ja Oulun Lipon joukkueissa. Haapakosken poika Sami on Superpesiksen kaikkien aikojen etenijäkuningas.

Miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi-ottelu pelataan Haminan perinteikkäällä Vallikentällä perjantaina 10.6. kello 17.30 alkaen. Lippujen hinta on 12 euroa, alle 12-vuotiaiden sisäänpääsy on ilmainen. Kysy ennakkolippuja Haminan Palloilijoiden toimistolta (Kaivokatu 3, 49400 Hamina) tai sähköpostitse marko.hovi(ät)haminanpalloilijat.net.

Aiheestä lisää:

http://www.pesis.fi/ykkospesis/ita-lansi/
http://www.kaakko135.fi
http://www.pesis.fi

Haminan Energia
Autotalo Järvi
Itäväylän Bensis
Haminakotka
Haminankaupunki
Roseprint
Kymenlaakson OP
Rakennusliike Heikki Pousi Ky
Kanuuna
Disasfish
Rantalainen
Meira
Haminan Autokorjaamo
Intersport
L Kamu
Viherkuutio
L Fibe
L Lakumesta

KSO
Sinebrychoff
Jloy
Stark
Kaakkois-Suomen LähiTapiola
Stemma
Rakennusliike Kalevi Suntio
Oma Säästöpankki
Kotipizza
Finnmica
Mehilainen
Reimari
L Metsanen
L Ksoy
Liikenne Vuorela
L Steveco
L Kotkabowling
L Muukka

Ota yhteyttä

Marko Hovi
toiminnanjohtaja
044 555 1474
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Sanna Toikka
talous- ja laskutus
040 539 3642
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Emmi Rasa
viestintävastaava
040 829 8107
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimisto

Haminan Palloilijat ry
Kaivokatu 3
49400 Hamina

y-tunnus 0206392-9

Jätä yhteydenotto