HP:n Pesisleiri 2019 -ilmoittautuminen avattu!

Pesisleiri (Lintukoto) 2019

Lähde mukaan pesisleirille jossa harjoitetaan pesäpallotaitoja sekä vietetään yhteistä keskikesän aikaa saunomisen ja muiden harrasteiden parissa. 
Leiri on tarkoitettu vuonna 2007 – 2013 välillä syntyneille pesäpalloilusta kiinnostuneille lapsille sekä heidän vanhemmilleen

Leirin täyshoidon hinta on 65€ joka sisältää ruokaa, aamu- ja iltapalat, majoituksen ja ohjatun-/ valvotun toiminnan leirin aikana

Leirille lähdetään yhteisesti Haminan Vanhan Raudan edestä 17.06.2019 klo 10.00. Leiri päättyy Lintukodossa 19.06.2019 klo 13.00 joten saavumme Haminaan lähtöpaikkaan klo 13.30. Mikäli mahdollista toivomme, että vanhemmilla olisi mahdollisuus osallistua leirikuljetuksiin.

Leirin majoitus toteutetaan Lintukodossa olevissa parakeissa joten mukaan tarvitaan makuupussi, henkilökohtaiset vaatetukset sekä haluttaessa pientä taskurahaa koska iltaisin leirillä on kioski avoinna.

Ilmoittautuminen leirille 15.5.-31.5.2019 välisenä aikana.

Ilmoittautuminen HP:n nettisivujen kautta: Pesisleiri 2019 Lintukoto

Yhteyshenkilö:
Sami Joukainen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
050 544 9119

Lue koko juttu

Räpylä petti avausottelun toisella jaksolla — Haminan Palloilijoiden kaksijakoisesta avausottelusta jäi käteen yksi piste ja paljon mietittävää

Jos on Ykköspesiksen pelinjohtajien linjauksia uskominen, niin sarjan avauskierroksella äitienpäivänä Haminan Vallikentällä kohtasivat sarjan ainoat Superpesikseen nousua tavoittelevat joukkueet – Haminan Palloilijat ja tamperelainen Manse PP.

Kärkiottelulle ominaisesti ratkaisu venyi supervuoropariin asti. Sen Manse ratkaisi kahdella läpilyönnillä ja vei kaksi sarjapistettä lukemin 1—2 (3—0, 0—9, 1—5).

Ensimmäisellä jaksolla HP oli hyvä, joskin Mansen ulkokenttä avitti jokaista kolmea juoksua. Kauden avausjuoksun toi Henri Heikkilä Mansen Ville Hotakaisen harhaheitosta, toisen Lassi Vuorelakotiuttajajokeri Mikko Mahlamäen lyönnistä ja kolmannen Otso Mäkelä Ville Harjun sipaisusta.

Toiselle jaksolle kentälle näytti juoksevan täysin samat miehet, mutta jotain oli tapahtunut. Osat olivat vaihtuneet täydellisesti.

Manse pamautti jaksoon peräti yhdeksän juoksua ja takoi ne kaikki kahteen ensimmäiseen vuoropariin. Joukossa oli muutama hyvä osuma, mutta HP:n ulkokenttäkin saa katsoa peiliin.

— Tietysti kun se noin alkaa, niin että tulee pari halpaa pinnaa, niin siinä äkkiä päät notkahtaa, Kaikko sanoi.

 

Lue koko uutinen: www.kymensanomat.fi

Kuva: Kimmo Seppälä

Lue koko juttu

B-tyttöjen sm-ottelun ajankohtaa siirretty!

HP:n B-tyttöjen piti aloittaa kautensa tänään Lappeenrannan Pesä-Ysejä vastaan, mutta ottelu jouduttiin perumaan huonon sään vuoksi. Ottelupäivää muutettiin ja ottelu pelataan keskiviikkona 8.5. klo 18:30.

Koko otteluohjelman löydät täältä: www.pesis.fi

Lue koko juttu

Välivuosi vaihtui Vallikenttään: Tuisku Tuovinen pelaa tulevan pesäpallokauden Haminassa

Siilinjärven kasvatti sai sovitettua työkuviot yhteen pesäpallon kanssa. Kasperi Hämäläinen ei jatka Haminassa.

Ykköspesiksen kauteen valmistautuva Haminan Palloilijat vahvistuu Tuisku Tuovisella, 26. Hän pelasi viime kaudella Superpesistä Imatran Pallo-Veikoissa. Sopimuksessa oli optio tästä kaudesta, mutta se jäi käyttämättä.

Täksi kaudeksi hän ajatteli ensin laittaa mailan sekä räpylän varastoon ja keskittyä työntekoon. Polte pesäpalloon palautui, kun HP:n toiminnanjohtaja Marko Hovi otti yhteyttä. HP:n mukana talvehtinut Kasperi Hämäläinen ei jatka joukkueessa, vaan suuntaa muualle.

— Meille tuli tarve etsiä uusi pelaaja ja aika nopeilla liikkeillä mentiin. Löydettiin sellainen kaveri, jota tarvitaan, Hovi kertoo uusimmasta hankinnasta.

— Urheilullisesti tämä oli haaste, johon halusin tarttua. Nousu Superpesikseen on varmaan Suomen mestaruuden jälkeen hienointa mitä pesiksessä voi saavuttaa, Tuovinen sanoo viitaten HP:n kauden tavoitteeseen.

Lue koko uutinen: www.kymensanomat.fi

Lue koko juttu

Haminan Energia
Autotalo Järvi
Itäväylän Bensis
Haminakotka
Haminankaupunki
Roseprint
Kymenlaakson OP
Rakennusliike Heikki Pousi Ky
Kanuuna
Disasfish
Rantalainen
Meira
Haminan Autokorjaamo
Intersport
L Kamu

KSO
Sinebrychoff
Jloy
Stark
Kaakkois-Suomen LähiTapiola
Stemma
Rakennusliike Kalevi Suntio
Oma Säästöpankki
Kotipizza
Finnmica
Mehilainen
Reimari
L Metsanen
L Ksoy

Ota yhteyttä

Marko Hovi
toiminnanjohtaja
044 555 1474
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Sanna Toikka
talous- ja laskutus
040 539 3642
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Emmi Rasa
viestintävastaava
040 829 8107
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimisto

Haminan Palloilijat ry
Kaivokatu 3
49400 Hamina

y-tunnus 0206392-9

Jätä yhteydenotto