Lauri Kaartokallio Imatralta HP:hen - ”Superpesiksen parhaita kentälle menijöitä”

Kärkietenijä Lauri Kaartokallio on ensimmäinen uusi tulokas HP:n ensi kauden superpesisjoukkueeseen. Kuva: Elena Liseytseva

Superpesikseen noussut Haminan Palloilijat on tehnyt ensimmäisen ulkopuolisen hankintansa ensi kauden joukkueeseensa. Oranssipaitaan pukeutuu Imatralla tämän kesän pelannut koppari Lauri Kaartokallio, 29.

Sisäpelissä Kaartokallio on kärkietenijä - ja hyvä sellainen. Hän löi IPV:ssä 155 kärkilyöntiä, joista 144 nollatilanteessa. Kärkilyöntiprosentti 74,2 oli koko sarjan kuudenneksi paras.

- Hän on Superpesiksen parhaita kentälle menijöitä, HP:n pelaajasopimusasioita hoitava toiminnanjohtaja Marko Hovi sanoi.

- Itä-Länsi-tason mies.

Kaartokallio on pelannut kaksi Itä-Länttä, joista jälkimmäisen tänä kesänä Imatralla. Hän on Lahden Mailaveikkojen kasvatteja ja edustanut Superpesiksessä IPV:n lisäksi myös Kankaanpään Mailaa ja Pattijoen Urheilijoita.

Kaartokallion sopimus on mallia 1+1 vuotta. HP julkisti tänään myös koppari Valtteri Hämäläisen (1+1 vuotta) ja etenijäjokeri Santeri Löppösen (2 vuotta) jatkosopimukset. Kaikkiaan seuralla on nyt sopimus yhdeksän pelaajan kanssa.

Lue Lisää --> www.kymensanomat.fi

 

Haminan Palloilijat | Superpesis 2018

Aalto Ville 2018 

Heikkilä Henri 2018 + optio 2019

Hämäläinen Valtteri 2018 + optio 2019

Kaartokallio Lauri 2018 + optio 2019

Löppönen Santeri 2018 + 2019

Mäkelä Otso 2018 + optio 2019

Taurama Verneri 2018 + 2019

Toikka Juha 2018 + optio 2019

Vanhala Simo 2018 

HP 2 Maakuntasarjan Kaakkoislohkon Mestareiksi

HP:n miesten kakkosjoukkue on voittanut kaakkoislohkon maakuntasarjan mestaruuden vuosimallia 2017.

Läpi kauden tasaisia otteita esittänyt HP 2 selvitti runkosarjan voiton 15 ottelun jälkeen jääden vain 2 kertaa ilman pisteitä kauden aikana. Puhtaita 3 pisteen voittoja joukkue keräsi 8, 2 pisteen voittoja 2 ja 1 piste tarttui matkaan 3 ottelussa.

Joukkueen runko koostui kauden aikana C-Junioreista sekä B-Junioreista, lisäksi joukkueen matkassa oli kokenutta oranssipaitaa. Nuoret pelimiehet saivat jälleen hyvää oppia ja uutta kokemusta, kokeneemmat pelimiehet antoivat tukea juuri niissä hetkissä kun ratkaisijan viittaa oli tarjolla.

Lopullisen sarjatilanteet voit käydä katsomassa linkin takaa --> Kaakkoislohko

HP 2 haluaa kiittää kaikkia tukijoita, kannattajia ja talkoolaisia kaudesta 2017

 

Haminan Palloilijat 2 | Kaudella 2017

Pelaajat

Ala-Jääski Aku
Ala-Jääski Atte
Forsell Verneri
Heikkilä Jere
Hietala Riku
Klemola Teemu
Kiuru Olli
Kotiranta Jerry
Kotiranta Riku
Kouki Tero
Lankila Jore
Lankila Jose
Mäkelä Juha
Pasi Petri
Pelo Vili
Sillanpää Ville
Taurama Verneri
Toikka Jyri
Tuominen Samuli
Virolainen Santeri

Valmennus | Pelinjohto | Huolto

Lankila Jani
Hovi Marko
Forsell Jari
Lappeteläinen Joni
Kotiranta Petri
Koso Eija

 

 

Ottelut ja Tulokset kaudelta 2017 

Hamina-Kuusankoski 2-0 (4-3,6-3)
Kouvola4-Hamina 2-0 (8-5,10-5)
Hamina-Imatra 1-0 (5-5,11-1)
Hamina-Kouvola4 2-0 (6-3,6-5)
Kouvola4-Hamina 2-1 (8-9,8-6,2-1)
Hamina-Summa 2-0 (13-7,8-3)
Kouvola3-Hamina 0-2 (4-5,0-3)
Hamina-Summa 2-0 (10-3,18-1)
Summa-Hamina 0-2 (8-12,5-12)
Kouvola3-Hamina 1-2 (2-5,5-2,0-1)
Hamina-Imatra 1-2 (5-6,6-4,0-0,3-4)
Hamina-Kuusankoski 2-0 (10-1,5-3)
Hamina-Kouvola3 1-2 (2-4,10-7,2-6)
Imatra-Hamina 2-0 (7-0,8-3)
Kuusankoski-Hamina 0-2 (4-12,6-7)

 

HP:n pelaajapakka täydentyi jokereilla - ”Ensi kaudeksi sopimuspelaajia on nyt kuusi”

Simo Vanhala ja Ville Aalto jatkavat HP:n vahvuudessa myös ensi kaudella. Kuva: Antti-Jussi Korhonen

Tiukassa paikassa Vallikentällä luotetaan tuttuihin nimiin. Haminan Palloilijat julkaisi keskiviikkona tehneensä vuoden mittaiset jatkosopimukset Ville Aallon ja Simo Vanhalan kanssa. Ykköspesiksen ratkaisukierroksilla molemmat nähtiin haminalaisten riveissä jokeripaita päällä. Kaksikkoon luotettiin, kun tikkejä tarvittiin.

Aalto sijoittui Ykköspesiksen runkosarjassa lyöjätilaston kakkoseksi 58 lyödyllä kotiutuksella. Vanhalan vastaava lukema oli 41, jolla hän oli lyöjätilaston sijalla 13. HP:n kolmas lyöjämörssäri Juha Leskinen oli tilaston sijalla 12.

HP:n toiminnanjohtaja Marko Hovi korostaa, että neuvotteluita käydään kaikkien tämän kauden HP-pelaajien kanssa. Kotiuttaja Leskistä ei ole suljettu pois ensi kauden kokoonpanosta.

HP on julkistanut nyt jatkosopimuksen viiden runkopelaajansa kanssa. Aallon ja Vanhalan lisäksi viime viikolla jatkostaan Vallikentällä ilmoittivat Henri Heikkilä, Juha Toikka ja Otso Mäkelä. Kokeneiden pelaajien lisäksi HP julkisti keskiviikkona, että nuori Verneri Taurama nousee mukaan edustusmiehistön harjoitusvahvuuteen kahden vuoden mittaisella sopimuksella.

HP sopi jatkosta kolmen luottomiehen kanssa - neuvottelut pelinjohtaja Petri Pulliaisen kanssa jatkuvat

Henri Heikkilä, Otso Mäkelä ja Juha Toikka poseerasivat Haminan torin lavalla. Samassa paikassa järjestetään ensi perjantaina torijuhla HP:n nousun kunniaksi. Kuva: Antti Kaarto

Juha Toikka, Henri Heikkilä ja Otso Mäkelä pelaavat Haminan Palloilijoissa ensi kaudella Superpesistä.

Kolmikon jatkosopimukset ovat 1+1-vuotisia eli kattavat vähintään kauden 2018. Kaudesta 2019 optio on seuralla, eli seura voi halutessaan jatkaa sopimuksia vuodella.

Toikka löi päättyneellä ykköspesiskaudella 20 ottelussa 32 juoksua (kolme kunnaria) ja toi niitä 28. Toikan kärkilyöntiprosentti oli 69,3.

Heikkilä onnistui kärjen eteenpäin siirtämisessä 72,2 prosentin tarkkuudella. Juoksuja hän löi 24 ottelussa 12 (yksi kunnari), tuotuja kertyi 48.

Mäkelä iski 24 ottelussa peräti 46 juoksua (kaksi kunnaria). Hän toi 19 juoksua, ja Mäkelän kärkilyöntiprosentti oli 56,7.

Toikka, Heikkilä ja Mäkelä ovat HP:n ensimmäiset kiinnitykset ensi kauden joukkueeseen. Toiminnanjohtaja Marko Hovin mukaan tavoitteena on, että joukkue on valmis syyskuun puolivälissä.

 

HP:n sarjanousu enää yhden voiton päässä - ”Tilanteen huomioiden pysyimme levollisina”

HP:n Otso Mäkelä ja Juha Toikka löivät yhteensä viisi tavallista juoksua sunnuntain pelissä. Toikka kaunisteli lisäksi lyöntitilastoaan kunnarilla. Kuva: Sari Tauru

Haminan Palloilijat kaatoi Ykköspesiksen sunnuntain ottelussa Manse PP:n jaksoi 2-0 (7-3, 3-1). Voitto oli HP:lle ja yhdestoista peräkkäinen.

HP.n tehopelaaja kauden viimeisessä kotipelissä oli kunnarin ja kolme tavallista lyönyt Juha Toikka.

- Kaikkiaan tämä oli meiltä ehjä esitys. Tilanteen huomioiden pysyimme levollisina, HP:n pelinjohtaja Petri Pulliainen totesi ottelun jälkeen.

- Hyvä matsi. Erityisesti katsojat näkivät hienoja ulkopelisuorituksia. Siepparimme Oskari Vihmanen poltti tänään hyvin, Toikka kehui.

Voitto nosti HP:n Ykköspesiksen kärkipaikalle. Siilinjärvi jäi voiton myötä kolmen pisteen päähän. HP tarvitsee suoran nousupaikan varmistamiseen enää yhden pisteen.

Runkosarjan viimeisen pelin haminalaiset pelaavat torstaina Vähässäkyrössä.

Lue Lisää --> www.kymensanomat.fi

Ottelun Tilastot

HP:n Facebookissa --> Lehdistötilaisuus

 

Seuraava ottelu: To 10.8 Klo 18.00 Vähäkyrön Viesti - Haminan Palloilijat | @Kyrölän pesäpallokenttä, Vähäkyrö 

Fanimatka Vähäkyröön!

Nyt lähdetään joukolla kannustamaan Oranssipaidat Superpesikseen kaudelle 2018!

Fanimatka Vähäkyröön otteluun Vähäkyrön Viesti - Haminan Palloilijat Torstaina 10.8.2017 ( Ottelu alkaa Klo 18.00 )

 

Matkanhinta on 30€/henkilö (Ei sisällä ottelulippua) Maksu ilmoittautuessa!

Ilmoittautuminen viimestään Ma 7.8.2017 mennessä!

50 nopeinta mahtuu matkaan!

Lähtö To 10.8.2017 | Ravintola Hakapirtistä (Teollisuuskatu 20) Klo 11.00

 

Yhteyshenkilö:

Ilmoittautumiset HUOM! Sitovat | Kai Tykkä, 0405740944

Ulvila vei pisteen HP:ltä - Superin suora nousija ratkeaa vasta ensi viikon päätöskierroksella

Ulvilan lukkari Mikko Talvitie seurasi Jani Ahosen näpäytystä, kun joukkueet kohtasivat Vallikentällä kesäkuun alussa.

Ykköspesiksen häntäpään sakkeihin kuuluva Ulvilan Pesä-Veikot nipisti Haminan Palloilijoilta yhden jaksovoiton. Ulvilassa pisteet jaettiin kotiutuskilpailun jälkeen 1-2 (5-4, 4-8, 1-1, 1-2).

Samaan aikaan Ykköspesiksen sarjakärki Siilinjärven Pesis vieraili Pöytyällä. Pöytyä voitti avausjakson 4-2, mutta SiiPe vei toisen 10-1. Supervuoron Pöytyä voitti 1-0, joten pisteet jaettiin 2-1.

Siilinjärvi ja HP ovat nyt tasapisteissä sarjan kärjessä. HP on pelannut yhden ottelun Siilinjärveä vähemmän. Haminalaiset pelaavat rästiottelunsa sunnuntaina Vallikentällä, jonne saapuu tamperelainen Manse PP, Ykköspesiksen sarjanelonen.

Sunnuntain Manse-ottelu ratkaisee, millaisista asetelmista HP pääsee ensi viikon torstaina pelattavalle runkosarjan päätöskierrokselle. Ratkaisevalla kierroksella HP pelaa vieraissa sarjassa kymmenentenä olevaa Vähänkyrön Viestiä vastaan. Siilinjärven vastustaja tuolloin on Manse PP. Ottelu pelataan Tampereella.

Sarjan voittaja nousee suoraan Superpesikseen, kakkonen jatkaa kauttaan Ykköspesiksen välierissä.

Lue Lisää --> www.kymensanomat.fi

Ottelun Tilastot

Lehdistötilaisuus

 

Seuraava ottelu: Su 6.8 Klo 17.00 Haminan Palloilijat - Manse PP | @Vallikenttä, Hamina

Liput: 10€ / 7€ / Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi, Tervetuloa!

Jesse Eskelinen Ykköspesiksen heinäkuun pelaajaksi

Miesten Ykköspesiksen runkosarja näytti jo ratkenneen kärjen osalta Itä-Länsi-tauolla. Toisin kuitenkin kävi, sillä Siilinjärven Pesiksen peli sakkasi ja Haminan Palloilijat käytti tilaisuuden hyväkseen. Lukkari Jesse Eskelinen oli yksi johtavista pelaajista, kun Hamina voitti kaikki heinäkuun ottelunsa.

Kuukauden pelaajaksi valittu Eskelinen palkittiin kolmesti joukkueensa parhaana ja kerran kakkosena. Sisäpelissä Kouvolan Pallonlyöjien kasvatti tuki joukkuettaan 1+5 lyödyn, 7 tuodun ja 34 kärkilyönnin edestä.

Runkosarjan voittaja nousee suoraan Superpesikseen kaudelle 2018.

Lähde: www.pesis.fi

HP:n Jesse Eskelinen (kuvassa) Kuva: Emmi Rasa

HP:n E-junioreille tupla-mestaruus itä-suomen aluesarjoissa

Viime viikonloppuna 27.08 - 28.08.2016 haminan vallikentällä käytiin E-junioreiden itä-suomen aluesarjan lopputurnaus. Haminan Palloilijoiden E-Tytöt ja E-Pojat voittivat kumpikin itäisen alueen mestaruuden ja näin ollen joukkueet pääsivät juhlimaan kotikentällä ansaittua voittoa!

Lauantaina 27.08.2016 | Tytöt voittivat ensin välierässä vastujan Siipe05 selvästi lukemin 28-8 jonka jälkeen tytöt etenivät loppuotteluun jossa vastaan asettui Joensuun Maila. Kotijoukkue hamina päihitti lopulta myös pohjois-karjalalaiset lukemin 10-2.  

Sunnuntai 28.08.2016 | Pojat kohtasivat välierissä Joensuun Mailan jonka oranssipaidat voittivat puhtaasti 2-0 ja etenivät finaaliin jossa vastaan asettui Jyväskylän Kiri. Mestaruudesta pelattiin ns. koko rahan edestä kun paremmuus ratkaistiin vasta kotiutuslyöntikilpailussa jossa kotijoukkue hamina oli parempi lukemin 5-1. Hieno kausi E-pojilta , ensin tenavaleirillä hyvinkäällä saavutettiin Sm-Pronssia ja sitten kruunuksi vielä vallikentällä aluemestaruus.

         

E-Tytöt | Saija Seppälä, Sara Koivikko, Amelie Leijala, Riina Hallikainen, Eerika Marttila, Nea Muukka, Elisa Haapanen

Nanna Vehmaa, Erica Niemi, Nella Husu, Lila Kotonen, Jutta Pousi, Mira Heikkilä, Reea Toikka

Valmentajat: Jussi Toikka ja Outi Koivikko

 

E-Pojat | Johannes Kiri, Perttu Toikka, Akseli Toikka , Miki Likander, Eero Sipari, Leo Heikkilä, Jose Lankila, Mico Huttunen

Leevi Tuutti, Aatu Malo, Arttu Taari, Jesse Salmela, Leevi Ihalainen, Janne Nakari

Valmentajat: Vesa Toikka ja Esa Taari

 

Tulokset: Itä-Suomen Aluesarjan Lopputurnaus @Vallikenttä 

Välierä: E-Tytöt

HP - Siipe05 28 - 8

Loppuottelu: E-Tytöt

HP - JoMa 10 - 2

 

Välierä: E-Pojat

HP - JoMa 2 - 0 ( 10-1 , 1-0 )

Loppuottelu: E-Pojat

HP - Kiri 2 - 1 ( 8-9 , 8-2 , 5-1 )

 

HP:n sopimusmylly pyörii — Heikkilä, Mäkelä ja Vihmanen sopivat jatkosta

Haminan Palloilijat kasaa vauhdilla joukkuetta ensi kauden miesten Ykköspesikseen. Lauantaina seura kertoi sopineensa jatkosta Henri Heikkilän, Joona Mäkelän ja Oskari Vihmasen kanssa.

HP:lla on sopimus ensi kaudesta jo yhdeksän pelaajan kanssa.

- Joona Mäkelä oli suurimman osan kaudesta HP:n ykköskärki, ja erityisesti sarjan jälkipuolisko oli häneltä erittäin vahva. Hän on yksi alueen lahjakkaimmista pelaajista, HP:n toiminnanjohtaja Marko Hovi sanoo.

Myös haminalaislähtöinen Oskari Vihmanen, joka pelasi kaksoisedustuksella sekä Ykköspesistä HP:ssä että suomensarjaa KPL:ssä, on tulevaisuuden nimi.

- Hän on näyttänyt pystyvänsä pelaamaan Ykköspesiksen tasolla, Hovi sanoo.

 

Lue Lisää Aiheesta --> www.kymensanomat.fi

 

E-junioreiden itä-suomen aluesarjan lopputurnaus pelataan haminassa 27-28.08.2016

Kausi 2016 huipentuu myös oranssipaitojen junioreiden osalta kun tulevana viikonloppuna taistellaan itä-suomen aluesarjan mestaruuksista perinteikkäällä haminan vallikentällä. Lauantaina tytöt ja Sunnuntaina pojat 

Tervetuloa sankoin joukoin kannustamaan nuoret oranssipaidat lopputurnaus voittoon kotikentällä!

Kahvio palvelee paikalle tulevaa yleisöä kummassakin tapahtumassa.  

 

LA 27.08.2016 pelataan E-Tyttöjen turnaus johon osallistuu kotijoukkue HP:n lisäksi Siilinjärvi 04 , Siilinjärvi 05 & Joensuun Maila

SU 28.08.2016 pelataan E-Poikien turnaus johon HP:n lisäksi osallistuu Jyväskylän Kiri , Imatran Pallo-Veikot & Joensuun Maila

( Muistutuksena että tytöt pelaavat ottelussa 4 vuoroparia ja pojat pelaavat 3 + 3 vuoroparia ja tarvittaessa kotiutuslyöntikilpailu )

 

Otteluohjelma: La 27.08.2016 | E-Tytöt

Välierät:

Klo 12.00 Haminan Palloilijat (E-Tytöt) - Siilinjärven Pesis 05

Klo 13.30 Joensuun Maila - Siilinjärven Pesis 04

 

Pronssiottelu: ( Välierissä hävinneet joukkueet )

Klo 15.00 HP/SiiPe05 - JoMa/SiiPe04

 

Loppuottelu: ( Välierissä voittaneet joukkueet )

Klo 16.30 HP/SiiPe05 - JoMa/Siipe04

 

Otteluohjelma: Su 28.08.2016 | E-Pojat

Välierät:

Klo 12.00 Haminan Palloilijat - Joensuun Maila ( Vallikenttä Etukenttä )

Klo 12.00 Jyväskylän Kiri - Imatran Pallo-Veikot ( Vallikenttä Sivukenttä )

 

Pronssiottelu: ( Välierissä hävinneet joukkueet | Vallikenttä Etukenttä )

Klo 14.00 HP/JoMa - Kiri/IPV

 

Loppuottelu: ( Välierissä voittaneet joukkueet | Vallikenttä Etukenttä )

Klo 16.00 HP/JoMa - Kiri/IPV 

Aalto ja Leskinen jatkavat - HP:n pelaajaneuvottelut etenevät ripeästi

Haminan Palloilijoiden juoksujen lyömisestä viime vuosina päävastuun kantaneet Ville Aalto ja Juha Leskinen jatkavat ykköspesisseurassa myös ensi kaudella. HP kertoi jokerikaksikon jatkosta tänään.

- Molemmat ovat jo HP-ikoneita ja molemmilla on paljon nälkää jatkaa pelaamista meillä, HP:n toiminnanjohtaja Marko Hovi sanoi.

Viime viikolla seura teki jo jatkosopimukset neljän muun runkopelaajan, Juha Toikan, Jani Ahosen, Lauri Aitalan ja Otso Mäkelän kanssa.

 

Lue Lisää Aiheesta --> www.kymensanomat.fi

          

HP solmi neljä jatkosopimusta

Haminan Palloilijoiden miesten ykköspesisjoukkueeseen on tehty ensimmäiset pelaajakiinnitykset kaudeksi 2017.

Joukkueessa jatkavat Jani Ahonen, Juha Toikka, Otso Mäkelä ja Lauri Aitala.

Kakkosvahti Mäkelä (tällä kaudella runkosarjassa 5 kunnaria + 16 juoksua/10 tuotua) ja kakkospolttaja Toikka (3+22/16) ovat pitkän linjan HP-miehiä.

Jani Ahosella alkaa HP:ssä kolmas kokonainen kausi ja Lauri Aitalalla toinen.

- Kaikki neljä ovat isoissa rooleissa pelaavia avainmiehiämme. Halusimme tehdä heidän kanssaan nopeasti jatkosopimuksen, ja kaverit halusivat sitoutua, HP:n toiminnanjohtaja Marko Hovi kertoi.

 

Lue Lisää Aiheesta --> www.kymensanomat.fi

                                   

              Jani Ahonen                                     Juha Toikka                                  Otso Mäkelä                                     Lauri Aitala

HP:n kausi päättyi Imatran nousujuhliin

Haminan Palloilijoiden monivaiheinen kausi Ykköspesiksessä päättyi imatralaisjuhliin aurinkoisella Vallikentällä. IPV voitti 2-0 (7-5, 5-1), otti tarvitsemansa sarjapisteet ja varmisti suoran nousun Superpesikseen.

Vallikentän katsomossa oli tapahtuman arvolle sopivasti yli 2 300 katsojaa.

HP ei päästänyt Imatraa helpolla. Isännät johtivat avausjaksoa kahden vuoron jälkeen 2-0 ja neljännen aloittavalla tehtyjen kolmen juoksun jälkeen vielä 5-4. Tasoittavalla Imatran Juuso Lattu löi kuitenkin tasoitusjuoksun 5-5 ja Lauri Rönkkö ratkaisi jaksovoiton vieraille.

 

Lue Lisää Aiheesta --> www.kymensanomat.fi

Ottelun Tilastot: Haminan Palloilijat - Imatran Pallo-Veikot

Pelikuvat: @Emmi Rasa

 

   

 

 

HP takoi 25 juoksua ja varmisti sarjapaikan - ”Paahdettiin vain eteenpäin”

Haminan Palloilijoiden vaikea kausi Ykköspesiksessä päättyy lopulta onnellisesti. HP varmisti tänään sarjapaikkansa, kun se kukisti Jalasjärven vieraissa murskaavasti 2-0 (10-0, 15-2). Tappio olisi tiennyt ratkaisun jäämista viimeiselle sarjakierrokselle ja otteluun nousua kärkkyvää Imatraa vastaan.

- Ensimmäisen jakso oli vahva. Vaikka johdimme avausvuoron jälkeen 6-0, paahdettiin vain eteenpäin. Pesiksessä yksi lyöntikin voi muuttaa äkkiä kaiken, pelinjohtaja Vesa Toikka sanoi.

Toinen jakso oli tasainen kolmanteen vuoroon asti (1-1). Sitten HP takoi tasoittavallaan käsittämättömät 14 juoksua, ja kamppailu voitosta oli ohi.

- Siinä vaiheessa helpotti. Tiedettiin, että tämä on nyt tässä, Toikka sanoi.

- Näytimme, että olemme hyvä joukkue. Nämä pelaajat ovat ykköspesiksen kärkitasoa.

 

Lue Lisää Aiheesta --> www.kymensanomat.fi

Ottelun Tilastot: Jalasjärven Jalas - Haminan Palloilijat

 

HP nipisti pisteen sarjakärjeltä - ”Kaksijakoiset tunnelmat”

Haminan Palloilijat nappasi pisteen Ykköspesiksen kärkijoukkue Imatralta. IPV kuitenkin nautiskeli kahdesta pisteestä supervuoron jälkeen ottamallaan 2-1 (1-2, 6-2, 1-0) -voitolla.

- Kaksijakoiset tunnelmat. Tappio harmittaa, mutta olemme saaneet IPV:ltä pisteitä kahdessa ottelussa, mikä on kova suoritus. Varmaan piste huomenna tyydyttää, HP:n pelinjohtaja Vesa Toikka sanoi.

Tiukan ulkopelin avausjaksolla HP:n kahdesta juoksusta vastasivat Ville Aalto ja Jani Ahonen. Ensimmäinen syntyi avausvuorossa, toinen neljännessä.

IPV sai tasoittavalla vuorollaan aikaan useammankin palottoman ajotilanteen, mutta HP pysyi tiukkana.

 

Lue Lisää Aiheesta --> www.kymensanomat.fi

Lehdistötilaisuus: Imatran Pallo-Veikot - Haminan Palloilijat

Ottelun Tilastot: Imatran Pallo-Veikot - Haminan Palloilijat

 

HP yllätti taas iloisesti - nyt kaatui sarjakärki Tampere!

Haminan Palloilijat on hilaamassa itseään kuiville miesten Ykköspesiksessä. Kovassa vireessä oleva HP voitti sarjakärki Manse PP:n Tampereella jaksoin 2-0 (3-1, 4-3).

HP on viime aikoina erikoistunut kärkijoukkueiden nuijimiseen. Lauantaina se voitti sarjakakkonen Siilinjärven vieraissa 1-0.

Tampereella avausjaksolla HP:stä onnistuivat kotiutuksissa Henri Heikkilä, Juha Toikka ja Juha Leskinen.

 

Lue Lisää Aiheesta --> www.kymensanomat.fi

Lehdistötilaisuus: Manse PP - Haminan Palloilijat

Ottelun Tilastot: Manse PP - Haminan Palloilijat

 

Haminan Energia
Meira
Itäväylän Bensis
Haminakotka
Haminankaupunki
Roseprint
Kymenlaakson OP
Rakennusliike Heikki Pousi Ky
Kouvolan Lakritsi
Radio City
Haminan Teatteri
Kanuuna

Haminakotka
Kymenlaakson Sähkö
Jloy
Kymen Sanomat
Kaakkois-Suomen LähiTapiola
Stemma
Rakennusliike Kalevi Suntio
Oma Säästöpankki
Mäkelän autokoulu
Finnmica
Mehilainen
Reimari

Ota yhteyttä

Marko Hovi
toiminnanjohtaja
044 555 1474
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Sanna Toikka
talous- ja laskutus
040 539 3642
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Joni Lappeteläinen
Junioripäällikkö
041 4950 962
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Eija Koso
tuomaritoiminta & kenttävuorot
0440 345 256
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimisto

Haminan Palloilijat ry
Kaivokatu 3
49400 Hamina

y-tunnus 0206392-9

Jätä yhteydenotto