HP voitti - mutta Siilinjärvi karkasi lisää

Jesse Eskelinen löi Jyväskylässä HP:n voittojuoksun. Kuva: Kimmo Seppälä

Haminan Palloilijat on voittanut Jyväskylän Kirin Ykköspesiksen vierasottelussaan 2-1 (6-5, 1-4, 1-0). Ratkaisu syntyi supervuorossa, kun HP:n nuori lukkari Jesse Eskelinen kotiutti kahden palon tilanteessa Henri Heikkilän.

HP jatkaa vahvasti sarjakakkosena, mutta suoran nousun kannalta Siilinjärven Pesis taitaa mennä liian lujaa. SiiPe voitti tänään kotonaan Lievestuoreen 2-0, ja kasvatti eron HP:hen jo kymmeneen pisteeseen.

Sijoille 2-5 sijoittuneet pääsevät pelaamaan paikasta superpesiskarsinnassa. HP:n ero viidentenä olevaan Muhokseen on kahdeksan ja kuudentena olevaan Manse-Pesikseen yhdeksän pistettä. Muhos on pelannut yhden ottelun HP:tä enemmän ja Tampere kaksi HP:tä vähemmän.

Ilman tukipilareihinsa kuuluvaa Juha Toikkaa pelannut HP ei päässyt Jyväskylässä helpolla. Isännät johtivat avausjaksoa jo 4-1, mutta HP kiristi loppuvuoroissa ohi. Jakson voittojuoksun löi jokeri Simo Vanhala ja toi etenijänä ei-niin-kovin-tunnettu Ville Aalto.

Lue Lisää --> www.kymensanomat.fi

Ottelun Tilastot

 

Seuraava Ottelu: Pe 7.7 Klo 18.00 Haminan Palloilijat - Siilinjärven Pesis | @Vallikenttä, Hamina

Liput: 10€ / 7€ / Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi, Tervetuloa!

 

 

Talkoolaiseksi Naperoleirille

Haminan Palloilijat järjestää Valtakunnallisen pesäpallon Naperoleirin 30.7.-3.8.2017 

Talkoolaisia tarvitaan reilusti erillaisiin tehtäviin, jotta leiri saadaan vietyä läpi kunnialla. 

 

Haemme leirille talkoolaisia mm. seuraaviin tehtäviin.

- Ruokahuoltoon

- Kioskiin

- Majoitusvalvontaan

- Kentänhoitoon

- Kuljetuksiin

 

Ilmoittaudu talkoolaiseksi rekisteröitymällä | www.pesis.fi/pesisnuoret/naperoleiri/talkoolaiset/

tai tule ilmoittautumaan Haminan Palloilijoiden toimistolle, Kaivokatu 3

Torstaina 29.6. klo 14.00-18.00 ja Perjantaina 30.6. klo 14.00-18.00.

 

 

HP kärsi tappion kärkipelissä - ”Hävittiin saappaat jalassa”

HP jäi taistelusta huolimatta ilman voittoa Siilinjärven vieraana. Haminan Lauri Aitala toi ottelussa yhden juoksun. Kuva: Kimmo Seppälä

Miesten Ykköspesiksen kärkipelissä sarjaykkönen Siilijärven Pesis kaatoi taulukossa toisena majailevan Haminan Palloilijat luvuin 2-1 (5-2, 3-7, 2-1).

Ottelun ratkaisu nähtiin supervuoroparissa. Aloittavalla sisävuorolla Kimmo Lukkari ja Teemu Kinnunen onnistuivat kotiutuksissaan. HP ei pystynyt kaventamaan omalla sisävuorollaan, vaan Juha Toikan lyömä kavennus jäi oranssipaitojen ainoaksi supervuorossa.

Haminan 2. pelinjohtaja Vesa Toikka oli tappiosta huolimatta tyytyväinen joukkueensa peli- ja taisteluilmeeseen.

- Hävittiin saappaat jalassa. Jos jotenkin pitää hävitä niin mieluiten näin. Pelasimme hyvää peliä, Toikka sanoi.

Supervuorossa ottelu ratkesi ottamattomiin lyönteihin.

Lue Lisää --> www.kymensanomat.fi

Ottelun Tilastot

Lehdistötilaisuus

 

Seuraava ottelu: Ke 28.6 Klo 18.00 Jyväskylän Kiri - Haminan Palloilijat | @Hippoksen pesäpallostadion, Jyväskylä

HP:lle voitokas vierasreissu Kuopiossa - ”Kauden parasta peliä”

Ville Aalto palkittiin Kuopiossa HP:n ykköspalkinnolla. Mies onnistui kotiutuksissaan kahdesti. Kuva: Kimmo Seppälä

Haminan Palloilijat nappasi kauden yhdeksännen voittonsa Puijon Pesiksen vieraana. Vierasvoitto irtosi lukemin 0-1 (2-7, 4-4).

Ensimmäisellä jaksolla haminalaiset onnistuivat laajalla rintamalla. Henri Heikkilä, Juha Toikka,Otso Mäkelä ja Jani Ahonen löivät juoksut mieheen. Jokeri Ville Aalto onnistui kahdesti ja yhden juoksun kuopiolaiset lahjoittivat harhaheitolla.

- Ensimmäinen jakso oli meiltä todella ehjä suoritus. Onnistuimme erinomaisesti ulkona ja sisällä, HP:n 2.pelinjohtaja Vesa Toikka totesi.

Toisella jaksolla juoksuja lyötiin vuorotahtiin. HP:n 2-0-voitto karkasi toiseksi viimeisellä ulkovuorolla. Juho Keinänen onnistui kotiuttamaan Joona Sikiön ja toisen jakson päätösluvuiksi kirjattiin 4-4.

Lue Lisää --> www.kymensanomat.fi

Ottelun Tilastot

Lehdistötilaisuus

 

Seuraava Ottelu: Ke 21.6 Klo 18.00 Siilinjärven Pesis - Haminan Palloilijat | @Mantun kenttä, Siilinjärvi

3 tuntia ja 17 minuuttia! - HP heräsi tauolla ja voitti Vallikentän maratonottelun

Juha Toikan (keskellä) toinen jakso ei olisi voinut juuri paremmin sujua: 2+5 lyötyä ja kolme tuotua. Kuva on puolentoista viikon takaisesta Ulvila-ottelusta. Kuva: Kimmo Seppälä

HP:n pelinjohtaja Petri Pulliainen varoitteli ennen tämän illan ykköspesisottelua, että sarjajumbo Jyväskylän Lohi ei ole mikään suupala.

Puheet tuntuivat kaikuneen kuuroille korville, sillä surkea HP hävisi avausjakson 1-6.

Tauolla Pulliainen ilmeisesti piti uuden motivointipuheen selvästi artikuloiden. HP palasi toiselle jaksolle aivan uudella ilmeellä ja takoi 18 juoksua. Se on Ykköspesiksen yhden jakson ennätys tällä kaudella.

Juha Toikka löi kaksi kunnaria ja kuusi tavallista juoksua ja ehti vielä tuodakin kolme. Ykköspesiksen etenijätilastoa johtava Jani Ahonen toi seitsemän juoksua ja löi 1+2.

Olisi ollut sääli, jos HP olisi hävinnyt ottelun ryhtiliikkeensä jälkeen.

Lue Lisää --> www.kymensanomat.fi

Ottelun Tilastot

HP:n Facebookissa --> Lehdistötilaisuus

 

Seuraava ottelu: Su 18.6 Klo 15.00 Puijon Pesis - Haminan Palloilijat | @Puijonlaakson pesäpallostadion, Kuopio

Pesiskoulun Päätösturnaus Pe 16.6 Vallikentällä

Haminan Energian Pesiskoulun päätösturnaus ja päättäjäiset vietetään perjantaina 16.6.2017 Klo 17.00 alkaen Haminan Vallikentällä. Tapahtumassa on luvassa otteluita joukkueiden kesken, sekä lopuksi kaikki pesiskoululaiset saavat mitallin kaulaan ja kunniakirjan osallistumisesta tämän vuoden pesiskouluun. Kaikki ovat tervetulleita tapahtumaan, tehdään yhdessä lapsille ikimuistoinen päivä.

Ympäri haminaa on järjestetty jo neljän vuoden ajan Haminan Energian Pesiskoulu joka on kasvanut joka vuosi hienosti alueella. Lapsia ja nuoria on ollut mukana pesäpallon parissa kaikkiaan noin 900. Kiitos kaikille vetäjille eri paikkakunnilla hyvin tehdystä työstä, lapset ovat varmasti nauttineet joka hetkestä.

Keskiviikkona 14.6 Klo 18.00 Miesten Ykköspesisotteluun Haminan Palloilijat - Jyväskylän Lohi on kutsuttu kaikki pesiskoululaiset ja vanhemmat paikan päälle seuraamaan oranssipaitojen taistelua sarjapisteistä. Vanhala, Leskinen, Toikka, Heikkilä ja muut edustusjoukkueen pelaajat ovat varmasti monen lapsen silmissä idoleita ja pihapeleissä lausutaankin heidän nimiään kun tilanteet kentällä muuttuvat se on hienoa, esikuvia tarvitaan. Joten toivottavasti saavutte sankoin joukoin perinteikkäälle vallikentälle kannustamaan HP:ta voittoon!!  

Päätösturnauksen Otteluohjelma:

Kenttä 1 (Uuden nurmen takaosa)

17.00 - 17.45 Summa - Hamina G-tytöt

18.00 - 18.45 Hamina G-tytöt - Virolahti

 

Kenttä 2 (Sivukenttä)

17.00 - 17.45 Metsäkylä - Hamina G-pojat

18.00 - 18.45 Hamina F-T/P - Hamina F-T/P

 

        

Muhos pysäytti juoksutehtailun - HP:lle kauden toinen tappio

Valtteri Hämäläinen löi toisen kunnarinsa viikonlopulle ja näin ollen palkintoraati muisti oranssipaitojen 1.palkinnolla muhoksella. Kuva: Emmi Rasa

Haminan Palloilijoiden juoksujuhlat Ykköspesiksessä päättyivät ainakin väliaikaisesti tänään Muhoksella. HP oli aiemmin tällä kaudella lyönyt kahdeksassa ottelussa keskimäärin 13,5 juoksua, mutta jäi nyt kuuteen - ja kärsi kauden toisen tappionsa 0-2 (4-6, 2-3).

Ensimmäinen jakso ratkesi toisessa vuorossa Muhoksen Jani Korhosen läpilyöntiin. Se toi kunnarin ja kolme tavallista juoksua, ja Korhonen juoksi päälle vielä tuplajuoksun Jaakko Kemppaisen lyönnillä. Isännät johtivat 6-1, eikä HP:n takaa-ajo onnistunut, vaikka Valtteri Hämäläinen täräyttikin viikonlopun toisen kunnarinsa.

Toisella jaksolla Muhos napsi kolmessa ensimmäisessä vuorossa yhden juoksun kussakin, johti 3-0, ja HP horjui jo tappion partaalla.

Lue Lisää --> www.kymensanomat.fi

Ottelun Tilastot

 

Seuraava ottelu: Ke 14.6 Klo 18.00 Haminan Palloilijat - Jyväskylän Lohi | @Vallikenttä, Hamina

Liput: 10€ / 7€ / Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi, Tervetuloa!

Vanhala ja Leskinen urakoivat juoksuja - HP murjoi Ylivieskan

Simo Vanhalan lyönti kulkee vanhasta muistista. Tänään Vanhala löi kunnarin ja kuusi tavallista juoksua. Kuva: Raimo Eerola

Ikä tai pitkä tauko huippupesiksestä eivät tunnu painavan HP:n Simo Vanhalaa. 38-vuotias lyöjäjokeri paukutti tänään Ylivieskassa kunnarin ja kuusi tavallista juoksua, kun HP vankisti asemiaan Ykköspesiksen kakkosena 2-0 (12-4, 4-1) -voitolla.

Ykköspalkinnolla palkittu Vanhala tuplasi kertaheitolla kauden aikaisemman juoksusaaliinsa. Hän ratkaisi ensimmäisen jakson läpilyönnillä toisen vuoron ajotilanteessa ja löi rauhoittavat kaksi juoksua myös toisen jakson ratkaisuvaiheessa. HP:n johtonumerot muuttuivat kolmannessa vuorossa 2-1:stä 4-1:een, ja Ylivieskan eväät oli lopullisesti syöty.

Myös HP:n toinen lyöjäjokeri Juha Leskinen oli osumapäällä: viisi juoksua. Jokereilla riitti hommia, sillä HP rakenteli kaikkiaan 27 kolmostilannetta. Vaihtolyöjinä kunnostautuivat muun muassa Henri Heikkilä (kärkilyönnit 6/8) ja Valtteri Hämäläinen (7/8).

Lue Lisää --> www.kymensanomat.fi

Ottelun Tilastot

Lehdistötilaisuus

 

Seuraava ottelu: Su 11.6 Klo 13.00 Muhoksen Pallo-Salamat - Haminan Palloilijat | @Ponkilan urheilualue, Muhos

Talkoolaisten tiedotustilaisuus Ti 4.7.2017 Vehkalahtisalissa

Naperoleirin 2017 talkoolaisten tiedotustilaisuus järjestetään Ti 4.7.2017 Klo 18.00 alkaen Vehkalahtisalissa (osoite: Ruissalontie 8 49510 POITSILA). Tilaisuus on suunnattu kaikille niille jotka ovat tulossa naperoleirille talkoolaiseksi eri tehtäviin. Mikäli haluat vielä ilmoittautua mukaan leirin talkoolaiseksi ja haluat olla mukana tekemässä leiristä onnistuneen sekä ikimuistoisen niin rekisteröidy talkoolaiseksi alla olevan linkin kautta tai tule paikan päälle vehkalahtisaliin niin autamme tapahtumassa myös talkoolaisia etsimään heille sopivan vuoron. 

Muistakaa käydä varaamassa oma vuoronne naperoleirin eri tehtäviin mikäli se vielä teiltä puuttuu, vapaita tehtäviä on vielä jäljellä ja jokainen toivottavasti oman mieleisensä talkoovuoron löytää.

 

Naperoleirin Talkoorekisteriin pääset --> http://talkoorekisteri.webcemes.com

Talkoorekisterin käyttöohjeet --> http://www.pesis.fi/pesisnuoret/naperoleiri/talkoolaiset/

 

Mikäli talkoolaisille herää kysymyksiä tehtävistä niin voit olla yhteydessä alla oleviin henkilöihin!

Leirinjohtaja | Jari Heikkilä 0408604683

Talousvastaava | Sanna Toikka 0405393642

Talkoovastaava | Joni Lappeteläinen 0414950962

 

-Naperoleirin organisaatio toivottaa kaikki lämpimästi tervetuloa!

 

 

Naperoleirille ilmoittautuminen päättyy 15.6.2017

Valtakunnalliselle naperoleirille 2017 ilmoittautuminen päättyy To 15.6.2017. Muistakaa että velvoitteet tulee olla päivitettynä, mukaan lukien pelaajatiedot, jossa mainittuna mahdolliset allergiat ja sairaudet. Päivittäkää joukkuetasonne myös 15.6.2017 mennessä. Joukkuetason arvio auttaa osaltaan kilpailupäällikköä rakentamaan tasaisia lohkoja.

Voit käydä katsomassa joukkuekohtaiset tiedot päivitetystä listasta alla olevan linkin takaa

http://www.pesis.fi/pesisnuoret/naperoleiri/ilmoittautuminen/ilmoittautuneet-joukkueet/

 

HUOM! Ruokalippuja mahdollista ostaa etukäteen.

Ruokalipun hinta 5€ / Kpl. Ennakkotilaukset viimeistään 15.6 mennessä sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tilatut liput laskutetaan etukäteen ja noudetaan leirikansliasta nimettyinä.!

 

Naperoleiri-lehti ilmestyy luettavaksi nettiversiona kesäkuun aikana

Leirilehti on tällä hetkellä hyvässä työnteko vaiheessa ja se tullaa julkaisemaan lähiviikkoina myös nettiversiona leirisivuille.

Joukkueiden yhteyshenkilöille se lähetään postitse viimeistään kesäkuun viimeisellä viikolla. 

HP takoi Ulvilaa vastaan huimat 25 juoksua

HP-kasvatti Tero Kouki pelasi ensimmäisen ottelunsa miesten Ykköspesiksessä. Saldona yksi lyöty, yksi tuotu ja kärkilyönnit puhtaasti 2/2. Kuva: Kimmo Seppälä

Haminan Palloilijat palasi Ykköspesiksessä voittokantaan komealla näytöksellä.

Vallikentän 903 katsojaa saivat nähdä kotijoukkueelta peräti 25 juoksua, kun HP voitti Ulvilan Pesä-Veikot 2-0 (15-4, 10-2).

Avausjaksolla tilanne oli kolmen vuoron jälkeen vielä tiukka 5-4, kun Haminalla oli lieviä vaikeuksia saada kärkeä kentälle. Viimeisessä sisävuorossa jyrähti. Ensin Henri Heikkilä ehti kotiin harhaheitolla, ja kohta perään Juha Leskinen tyhjensi kentän ajolähtötilanteessa kakkospuolen pamauksellaan: 10-4.

Vuoro venyi pitkäksi, kun HP takoi lisää juoksuja vielä kahden palon rasittamanakin.

Lue Lisää --> www.kymensanomat.fi

Ottelun Tilastot

HP:n Facebookissa --> Lehdistötilaisuus

 

Seuraava ottelu: La 10.6 Klo 15.00 Ylivieskan Kuula - Haminan Palloilijat @Suvannon urheilualue, Ylivieska

HP jäi niukasti ilman pisteitä Imatralla

Haminan Palloilijat pelasi jälleen erittäin tiukan ottelun pesäpallon Ykköspesiksessä.

Imatralla perjantai-iltana pelatussa ottelussa sekä kotijoukkue IPV:n että vierailija HP:n ulkopeli toimi. Loppulukemat kirjattiin Imatran hyväksi 1-0 (3-2, 1-1).

Avausjaksolla Imatra siirtyi ensin 1—0-johtoon. Oranssipaitojen ensimmäistä juoksua saatiin odotella kolmanteen vuoroon asti. Siinä Joona Mäkelä löi Juha Toikan kotiin.

 

Lue Lisää Aiheesta --> www.kymensanomat.fi

Lehdistötilaisuus: Imatran Pallo-Veikot - Haminan Palloilijat

Ottelun Tilastot: Imatran Pallo-Veikot - Haminan Palloilijat

 

     

HP käänsi tiukan ottelun voitokseen Vallikentällä

Haminan Palloilijat ja Tampere kamppailivat ääritasaisen Ykköspesiksen ottelun keskiviikkona Haminan Vallikentällä.

Peli kääntyi lopulta isäntien voitoksi supervuoroparin jälkeen lukemin 2-1 (2-3, 4-2, 1-0).

Avausjaksolla HP avasi juoksutilinsä jo ensimmäisen vuoroparin aloittavalla sisävuorolla. Lyöjäjokeri Ville Aalto jatkoi vakuuttavia otteitaan ja kotiutti Henri Heikkilän.

Tampere kuitenkin kuittasi tasoittavallaan ja siirtyi kolmannen vuoroparin jälkeen johtoon.

 

Lue Lisää Aiheesta --> www.kymensanomat.fi

Lehdistötilaisuus: Haminan Palloilijat - Manse PP , Tampere

Ottelun Tilastot: Haminan Palloilijat - Manse PP , Tampere

Pelikuvat: @Emmi Rasa

 

          

Aallon lyönnit siivittivät HP:n voittoon

Miesten Ykköspesiksessä palattiin lauantaina arkirutiineihin, kun Haminan Palloilijat kohtasi vallikentällä Jalasjärven.

HP voitti lopulta ottelun 1-0 ( 7-7 , 2-0 ) ja keräsi tärkeät kaksi sarjapistettä.

Ottelun alku oli olla Oranssipaidoille katastrofaalinen. Jalasjärvi teki peräti neljä juoksua ensimmäisen vuoroparin aloittavalla.

- Heiteltiin palloa mihin sattuu eikä otettu kiinni. Kyllähän kaveri sitten lyö väliin, kun saa ilmaiseksi tilanteita, HP:n pelinjohtaja Saku Kapanen puhisi ottelun jälkeen

 

www.kymensanomat.fi

Lehdistötilaisuus

Ottelun Tilastot

Pelikuvat @Emmi Rasa

 

 

Mailataituri Rytkönen auttoi HP:n täyteen pistepottiin - ”Nyt on helpompi hengittää”

Haminan Palloilijat otti Vallikentällä Pöytyää vastaan Ykköspesiksen kauden ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa.

Vahvasti esiintynyt HP voitti ottelun suoraan 2-0 (7-1, 6-2) ja nousi pois sarjan jumbosijalta. Se on nyt tasapisteissä Pöytyän kanssa ja kaksi pistettä viimeiseksi valahtanutta Joensuuta edellä.

- Nyt on helpompi hengittää. Pelin ilme muuttui selvästi. Ei ollut paineita, kun olimme koko ajan edellä, HP:n pelinjohtaja Saku Kapanen sanoi.

- Kiitos lukkariavulle, tässä kohtaa tarvittiin tällainen muutos.

Suurin mielenkiinto kohdistuikin KPL:n superpesisjoukkueesta yhden ottelun lainalla HP:n riveihin tulleeseen Joni Rytköseen.

 

Lue Lisää Aiheesta --> www.kymensanomat.fi

Lehdistötilaisuus: Haminan Palloilijat - Pöytyän Urheilijat

Ottelun Tilastot: Haminan Palloilijat - Pöytyän Urheilijat

Pelikuvat: @Emmi Rasa

 

 

13 kotiutusyritystä, kaksi juoksua - HP:llä vaikeaa Ulvilassa

Haminan Palloilijat on edelleen täysin ennakko-odotusten vastaisesti Ykköspesiksen jumbona. Keskikastin porukka Ulvilan Pesäveikot voitti HP:n kotonaan 2-0 (3-0, 5-2).

HP pääsi kokeilemaan kotiutusta 13 kertaa. Juoksuun niistä päättyi kaksi, onnistujina Juha Toikka ja Ville Aalto. HP teki ainoat juoksunsa samassa vuorossa.

Ulvila löi viisi juoksua 16 kolmostilanteesta. Lisäksi kolme tuli HP:n ulkokentän avustuksella: kaksi vapaataipaleilla ja yksi harhaheitolla.

 

Lue Lisää Aiheesta --> www.kymensanomat.fi

Lehdistötilaisuus: Ulvilan Pesä-Veikot - Haminan Palloilijat

Ottelun Tilastot: Ulvilan Pesä-Veikot - Haminan Palloilijat

 

         

 

 

Ulkopeli petti pahimmalla mahdollisella hetkellä - HP jäi pisteittä

Haminan Palloilijat ja kuopiolainen Puijon Pesis mittelivät erittäin tiukan Ykköspesiksen ottelun keskiviikkona Vallikentällä.

HPn ulkopeli pysyi tarkkana lähes koko ottelun, mutta petti toisen jakson viimeisessä vuoroparissa.

Näin peli päättyi Oranssipaitojen kannalta katkeraan tappioon lukemin 0-1 (1-1, 3-5).

Kumpikin joukkue takelteli sisäpelissä ottelun alussa. Niinpä ensimmäinen kolmostilanne nähtiin vasta toisen vuoroparin aloittavalla.

Siinä tilanteessa HP:n lyöjäjokeri Juha Leskisen tykki puhui ja Jyri Toikka pääsi vipeltämään kotiin.

 

Lue Lisää Aiheesta --> www.kymensanomat.fi

Lehdistötilaisuus: Haminan Palloilijat - Puijon Pesis

Ottelun Tilastot: Haminan Palloilijat - Puijon Pesis

Pelikuvat: @Emmi Rasa

 

          

Haminan Energia
Meira
Itäväylän Bensis
Haminakotka
Haminankaupunki
Roseprint
Kymenlaakson OP
Rakennusliike Heikki Pousi Ky
Kouvolan Lakritsi
Radio City
Haminan Teatteri
Kanuuna

Haminakotka
Kymenlaakson Sähkö
Jloy
Kymen Sanomat
Kaakkois-Suomen LähiTapiola
Stemma
Rakennusliike Kalevi Suntio
Oma Säästöpankki
Mäkelän autokoulu
Finnmica
Mehilainen
Reimari

Ota yhteyttä

Marko Hovi
toiminnanjohtaja
044 555 1474
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Sanna Toikka
talous- ja laskutus
040 539 3642
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Joni Lappeteläinen
Junioripäällikkö
041 4950 962
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Eija Koso
tuomaritoiminta & kenttävuorot
0440 345 256
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimisto

Haminan Palloilijat ry
Kaivokatu 3
49400 Hamina

y-tunnus 0206392-9

Jätä yhteydenotto